Club van Honderd

De Club van Honderd is opgericht door het oud-lid Peter van der Steen. De aanleiding daarvoor was dat de toenmalige hoofdsponsor zich had teruggetrokken en dat er daardoor een gat in de begroting van de vereniging was ontstaan.

Peter lukte het om een flink aantal leden enthousiast te maken voor de gedachte om een extra bijdrage van honderd euro per jaar te betalen ter ondersteuning van de vereniging in algemene zin. Peter heeft na een aantal jaren de verantwoordelijkheid voor de Club overgedragen aan het bestuur van de vereniging. 

De Club van Honderd is gestart met een deelname van 28 leden. In de entree van de hal hangt een professioneel bord, met daarop de namen van de leden van de Club van Honderd. Op de website worden op de homepage de leden van de Club weergegeven. 

Dit jaar, 2023 bestaat de Club van Honderd uit 22 leden. 

Peter heeft bij de overdracht aan het bestuur een spandoek ter beschikking gesteld aan de vereniging met de oproep lid te worden van de Club van Honderd. Zie de afbeelding hiernaast. 

De vereniging heeft besloten om zo mogelijk elk jaar aan alle leden van de Club van Honderd een sportshirt ter beschikking te stellen. Op dit shirt staat de Club van Honderd als sponsor vermeld.

Uiteraard doen wij als vereniging bij deze graag een oproep om ook lid te worden van de Club van Honderd.

U kunt zich aanmelden bij de penningmeester, Gerard Blom (072-5334894)