Algemeen

Nieuwsbrief Vennewater Badminton Heiloo

Nieuwsbrief 38 van Vennewater Badminton Heiloo

 

 

Competitieteams in de prijzen

Onze competitieteams hebben goede zaken gedaan dit seizoen. Goede prestaties van een aantal senioren en jeugdteams. Proficiat allemaal!
Senioren
Team 4, Erik, Martijn, Patrick, Madeleine, Vera, Karin, kampioen 1e klasse, afdeling 3
Team 5, Kenneth, Richard, Eric, Hester en Marije kampioen in de 2e klasse, afdeling 1
Team 6, Tim, Mike, Jesse, Manon, Maaike en Marjolein kampioen in de 2e klasse, afdeling 2
Jeugd
Opstartcompetitie, Tom, Quinten, Fieke en Sophie, kampioen in hun poule
J3, Jarno, Rik, Jilke, Esmee, Eline en Sofia zijn kampioen in hun poule geworden én zij zijn in Almere winnaar van de Regiocompetitie Noord Holland in de ‘onder 13 klasse’ geworden!

Algemene Leden Vergadering 28 maart 2017

Op dinsdag 28 maart aanstaande staat de Algemene Leden Vergadering gepland. Start om 20.00 uur in de kantine van de hal. Alle leden zijn uitgenodigd. Het verslag van de vorige ledenvergadering is te vinden op de website.

Nieuwe bestuursleden gezocht

Twee bestuursleden nemen afscheid tijdens de Algemene Leden Vergadering. Brigitte Schutzelaars treedt reglementair af als secretaris en Coos Keijser treedt reglementair af als voorzitter. Beiden stellen zich niet herkiesbaar. We zijn dringend op zoek naar vervanging van Brigitte en Coos en naar uitbreiding van het bestuur. Wil je een bijdrage leveren, meld je dan bij één van de bestuursleden. (Coos Keijser, Brigitte Schutzelaars, Gerard Blom, John Bakker, Maurice Walrave, Ellen Ranzijn) of stuur een mail naar vbh.informatie@gmail.com.

Fonds Gehandicaptensport

Als vereniging die actief Badminton voor mensen met een beperking aanbieden (G-Badminton) willen we meedoen aan de nationale collecte van het Fonds Gehandicaptensport. Van de opbrengst wordt de G-sport gesubsidieerd én 25% van het gecollecteerde bedrag komt ten goede aan de clubkas. Door te collecteren steun je niet alleen sporters met een handicap maar ook je eigen vereniging. Het doel is om met 10 collectanten aan de slag te gaan. Doe mee. De actie kan alleen doorgaan bij voldoende vrijwillegers. Je krijgt goede voorlichting en materiaal van een medewerker van het fonds gehandicaptensport. De nationale collecte vindt plaats van 26 maart tot 1 april 2017. Meld je aan als collectant bij Brigitte Schutzelaars of Coos Keijser.

Rabo Clubkas Actie 2017

Ook dit jaar doet Vennewater Badminton weer mee aan de Rabo Clubkas Actie. Als je klant bent van de Rabobank ontvang je eind maart een stemkaart waarmee je op je favoriete vereniging kunt stemmen. Hoe meer stemmen je club ontvangt, des te hoger het bedrag voor de clubkas. Wij ondersteunen het G-badminton met deze actie. Gebruik je stem dus voor je favoriete badmintonclub!

Aankomende Evenementen – Noteer in je agenda:

zondag 26 maart - Open 35+ toernooi. Inschrijven kan hier
26 maart tot 1 april - Fonds Gehandicaptensport collecte. Aanmelden bij of vbh.informatie@gmail.com
dinsdag 28 maart - Algemene Leden Vergadering
zaterdag 8 april - Clubkampioenschappen finales. Inschrijven kan nog. We willen graag een recreantenpoule maken, maar dan moeten jullie wel inschrijven!
Zaterdag 20 en zondag 21 mei - Vennewater Open Toernooi. Inschrijving opent binnenkort.

« Terug