Algemeen

Nieuwsbrief Vennewater Badminton Heiloo

Nieuwsbrief 37 van Vennewater Badminton Heiloo

 

 

Het Badmintonseizoen gaat van start

Aanstaande donderdag 1 september is de officiële start van het badmintonseizoen. Alle speelochtenden, -middagen en -avonden en trainingen gaan weer van start. We hopen iedereen weer te zien op de baan! De Competitie Senioren zijn al een paar weken van aan het trainen. De Competitie Wedstrijden starten in het weekend van 16 september.

Opening nieuwe seizoen met Open Dag

Op zaterdag 17 september houden we een Open Dag bij Vennewater Badminton Heiloo.Een gezellige dag voor leden én voor iedereen die wil kennismaken met Badminton. En we openen de opgeknapte kantine en vergaderzaal

Het programma ziet er als volgt uit:
9.00 – 10.30   Training en Open Inloop voor de jongste jeugd t/m 12 jaar 
10.30 -12.00   Open Inloop voor oudere jeugd en senioren
11.00             Officiële opening opgeknapte kantine en vergaderzaal
12.00- 12.30   Lunch (hotdogs, saté)
12.30 -14.00   Vrij spelen en demonstratiewedstrijden 
14.00 -15.30   Open Inloop voor mensen met een beperking
15.30- 16.00   Afsluiting

De kantine is de hele dag open en zorgt voor allerlei lekkernijen. Ook buiten maken we het gezellig met een partytent, saté en mogelijk zelfs een buitenbadmintonbaan. We nodigen alle leden uit om langs te komen om er een leuke dag van te maken. Eén van de doelen van de Open Dag is werving van nieuwe leden. Neem dus vooral introducees mee om kennis te maken met Badminton.
We zoeken we nog enthousiaste Jeugd-, Recreanten-, Senioren- en Competitieleden om te helpen om deze dag mogelijk te maken. Meld je aan bij Peter van Balen (p.v.balen@live.nl).

Uit & Zo Heiloo

Uit & Z0 Heiloo 2016 wordt gehouden op 3 september in de omgeving van de Bibliotheek Heiloo aan de Westerweg. Vennewater Badminton Heiloo is aanwezig met een vertegenwoordiging van Jeugd, Competitie en Recreanten. Kom ook even langs!

 

 

 

« Terug