Algemeen

Nieuwsbrief Vennewater Badminton Heiloo

Nieuwsbrief 36 van Vennewater Badminton Heiloo

 

 

In de zomer lekker doorspelen?

Ook in de zomer kan je lekker blijven badmintonnen. Van 1 juli t/m 31 augustus geldt de zomeropenstelling. Iedereen – senioren en jeugd en ook niet leden - zijn welkom. Iedere woensdagavond van 19.00 tot 23.00 uur en iedere zondagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.  Betalen per keer: woensdag €4,50 of €35,- voor alle (9) woensdagen, zondag €3,- of €23,- voor alle (9) zondagen óf €50,- voor alle woensdagen én zondagen.

Ook een barkruk met je naam er op?

Zoals je al hebt kunnen zien in de bar is het mogelijk om een barkruk te sponsoren. Voor €50,- wordt je naam op de barkruk gezet en schrijf je geschiedenis! Let wel: de kruk wordt niet je eigendom. Aanmelden kan door te mailen naar Gré v.d. Wardt. Vermeld daarbij welke naam/namen je op de kruk wilt. 

Ophangsysteem

Iedereen maakt het wel eens mee. Je hebt niet lekker gespeeld op je speeldag, want je bent niet lekker ‘opgehangen’.  Vervelend. Moet het ‘ophangsysteem’ dan maar veranderen? Nee. Ieder systeem heeft zo zijn voor- en nadelen. Ben je niet tevreden, bespreek dat dan met de recreantencoördinator van de betreffende speeltijd. Zij zullen proberen met ieders wensen rekening te houden. Vind je dat lastig, spreek dan de vertrouwenspersoon of een van de bestuursleden aan. 

Heiloo Olympics

Op zaterdag 18 juni vindt op het terrein van de Trias het evenement Heiloo Olympics plaats, een sportdag voor mensen met een beperking. De organisatie ligt in handen van  ShowHero, Stichting Gehandicapten Sport Heiloo, G-Sport Foundation , Stichting KEES, Stichting DOLFINN en de  SportRaad die zich vanuit hun eigen organisatie inzetten voor mensen met een beperking.  Meedoen of meehelpen? Kijk voor meer informatie hier

Kofferbakmarkt

Op 26 juni vindt weer een kofferbakmarkt plaats in Heiloo. De vereniging heeft een plek om spullen te verkopen. Opbrengst gaat naar de clubkas. Heb jij nog spullen die we kunnen verkopen? Breng ze langs in de hal (zet ze neer in de hoek bij de gevonden voorwerpen). Wil je helpen bij de verkoop op 26 juni? Meld je aan bij Brigitte Schutzelaars.

Oproep aan alle leden:

Iedere vereniging heeft leden nodig die helpen met verenigingsactiviteiten. Ook wij! We zijn dringend op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Help je ook een handje mee?

  • De papiercontainer op het parkeerterrein levert voor de vereniging ongeveer €2000,- per jaar op. Daarom zijn we blij met al het papier dat je in de container deponeert. Tegenover deze opbrengst staat ook een verplichting voor ons als vereniging. Samen met nog 5 verenigingen en 2 scholen dragen we er zorg voor dat de omgeving (incl. parkeerplaats) netjes en vrij van papier blijft. De bestaande groep (Arko, Martijn (B), Steven en Matthijs) zoekt nog 5 personen, die bereid zijn om eens in de 7 weken langs te gaan bij de papiercontainer. Dan zorg je ervoor dat het papier dat weggewaaid of er naast gevallen is, weer in de container belandt. Bij voldoende deelnemers kost het niet meer dan een uurtje per 7 weken. Ben je bereid om mee te doen met het beheer van de papiercontainer, geef je dan op bij Matthijs de Moel. Alvast onze hartelijke dank.
  • Op 3 september vindt Uit en Zo 2016 in Heiloo plaats, waar ook Vennewater Badminton een stand heeft. We zoeken leden die willen helpen om de stand te bemannen en onze Badmintonclub te promoten. Opgeven kan bij clubsecretaris Brigitte Schutzelaars 
  • Onze vereniging bestaat  komend seizoen 40 jaar. Meedenken over hoe we dat gaan vieren en organiseren? Heel graag! Meld je aan bij clubsecretaris Brigitte Schutzelaars
  • We zoeken een begeleider/trainer voor de jongste jeugd (6-9 jaar) voor de woensdagmiddag komend seizoen. Lijkt het je leuk om dit te doen of te ondersteunen, meld je daan aan bij de jeugdcoördinator John Bakker.

 

« Terug