Algemeen

Nieuwsbrief 34

Nieuwsbrief 34 van 't Vennewater Badminton.

 

 


Beste badmintonvrienden. Een nieuw badmintonseizoen staat weer voor de deur. Hopelijk een seizoen vol met mooie 'potjes', veel sportiviteit, weinig blessures, en veel plezier! De vereniging zet het seizoen in ieder geval in met een frisse nieuwe uitstraling middels een kleurrijk nieuw logo. Met dit logo stralen we kracht, sportiviteit  en openheid uit en is Vennewater Badminton Heiloo weer helemaal bij de tijd.

 

Week van het badminton

 

Vennewater Badminton Heiloo doet mee met de Week van het Badminton van 14 september tot  en met 20 september 2015. De hele week is iedereen welkom op de recreantenspeeltijden om een shuttletje mee te slaan. Neem familie, vrienden, buren en kennissen mee om ook te komen en kennis te maken met de badmintonsport. Echt doen, want we kunnen nieuwe leden goed gebruiken, zowel senioren als jeugd.

 

 

Nieuwe clubshirts

Dit seizoen starten we ook weer met nieuwe clubshirts, uiteraard voorzien van het nieuwe logo. Alle competitiespelers worden uitgerust met een nieuw shirt. Maar de shirts zijn ook te koop voor recreanten. Binnen enkele weken zijn de shirts te bestellen bij de winkel.

 

 

G badminton

Na een succesvolle try-out vorig seizoen start Vennewater Badminton Heiloo dit seizoen met aangepast badminton voor mensen met een verstandelijke beperking. Onder de titel 'G-badminton - Gewoon heel bijzonder' geven we deze groep de mogelijkheid om 1 keer per week een shuttle te slaan. Een groep vrijwilligers (Peter van Balen, Fred Askamp, Peter Schoonhoven, Sanne van Balen, Brigitte Schutzelaars) heeft dit opgezet en begeleidt deze enthousiaste spelers. Een geweldig initiatief dat onze club nog meer maatschappelijk betrokken maakt!

 

 

 

Zomerbadminton

Naast de woensdagavond hebben we afgelopen zomer bij wijze van proef ook op zondagochtend de hal opengesteld. De opkomst was bemoedigend te noemen, dus komende zomer zullen we dit zeker weer gaan doen Je kunt dus in de zomer maar liefst twee keer per week lekker doorspelen!

 

Aflossing van de wacht

Met ingang van het nieuwe seizoen heeft Willem Koreman zijn taken voor de stichting neergelegd.
Willem heeft jarenlang veel werk verzet voor de vereniging en stichting zonder daar veel ophef over te maken. Hij heeft er voor gezorgd dat zaken rond de accomodatie en de horeca gladjes verliepen. Het opmerkelijke bij dit soort werk is, dat alles wat probleemloos verloopt niemand opvalt. Iedereen denkt dan ook, dat dit allemaal vanzelf gaat, maar achter de schermen moet er soms veel werk worden verzet om alles op tijd en naar ieders wens te laten plaatsvinden. Dit heeft Willem altijd perfect geregeld. Willem bedankt!

Tav het beheer van de agenda zijn de taken met directe ingang overgenomen door:

Miriam Wijker, bereikbaar op mailadres:    f.hoogland03@quicknet.nl
Wil je iets ingepland hebben in de zaal of op de bovenverdieping, neem dan contact op met Miriam

 

Vacatures en oproepen

-   Leden voor de evenementencommissie. Wil je helpen om af en toe een feestje te organiseren, meld je dan aan. Informatie bij Coos Keijser.

Aankomende evenementen - noteer in je agenda!

Start recreantenseizoen: Dinsdag 1 september
Jeugd- en seniorentrainingen zijn inmiddels al gestart.
Jeugdweekend 4 & 5 september
 

« Terug