Algemeen

Nieuwsbrief 33

Nieuwsbrief 33 van 't Vennewater Badminton.
De laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Een fijne en sportieve zomer toegewenst!

 

Zomeropenstelling

Wie durft te zweten bij de zomeropenstelling? De hal is deze zomer geopend iedere woensdagavond van 19.30 tot 23.00 uur. Kosten: 4,50 per keer of koop een zomerpas van €20,- voor 5 keer spelen, of 9 keer spelen voor €35,-.
Nieuw deze zomer is dat de hal ook open is iedere zondagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur. Kosten: 3,- per keer. Kom jij ook?

 

't Vennewater Flagship vereniging

Badminton Nederland heeft toonaangevende verenigingen gevraagd om Flagship vereniging te worden. Flagships zijn enthousiaste verenigingen die in samenwerking met Badminton Nederland een impuls willen geven aan de badmintonsport. Dit doen zij door lokaal en/of regionaal verenigingen bij elkaar te brengen met als doel hen te ondersteunen daar waar nodig en uitwisseling van kennis en ervaring tussen bestuursleden, of andere mensen in de vereniging, tot stand te brengen. Wil je daar ook een rol bij spelen, laat dit dan weten aan één van de bestuursleden.

 

J1 speelt op het NK voor regioteams

Tico Keijser, Patrick Beilschmidt, Fleur Bakker en Lisanne Groenenberg, oftewel team J1 hebben op 21 juni in Zutphen het NK voor regioteams gespeeld. Na zinderende wedstrijden kwamen ze 1 puntje tekort om de halve finale te halen. Jammer, maar het resultaat is toch een mooie 5e plaats van Nederland. Goed gedaan!

 

Nieuw logo voor 't Vennewater
Het komende seizoen starten we met een nieuw logo voor onze vereniging. Hoe het logo eruit komt te zien houden we nog even geheim. Dat het modern en kleurrijk wordt verklappen we wel vast. Benieuwd? Nog even wachten tot de start van het nieuwe seizoen!

Clubshirts ook voor recreanten
In het nieuwe seizoen worden de competitieteams uitgerust met nieuwe clubshirts, natuurlijk voorzien van het nieuwe logo. Deze shirts zijn ook te bestellen door recreanten. Vraag in de winkel naar het shirt en de shirtprijs.

 

Zwarte vegen op onze nieuwe vloer!
Onze nieuwe vloer is een aanwinst voor de vereniging. Daar zijn we zuinig op! Helaas komt het regelmatig voor dat één van de banen onder de zwarte vegen zit van schoenen die afgeven. Gevolg is dat we op handen en knieën de baan moeten schoonpoetsen. Let er svp op dat je schoenen niet afgeven! Als je iemand op de baan ziet met schoenen die afgeven vraag spreek hem/haar daar dan vriendelijk op aan. En meld alsjeblieft aan Ben.Denkamp@live.nl als je een baan met zwarte vegen aantreft.

 

Vacatures en oproepen

-   Leden voor de evenementencommissie. Wil je helpen om af en toe een feestje te organiseren, meld je dan aan. Informatie bij Coos Keijser

Aankomende evenementen - noteer in je agenda!

Zomeropenstelling iedere woensdagavond van 19.30 uur tot 23.00 uur en zondagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.
Competitietrainingen starten op maandag 17 augustus
Jeugdweekend 4 & 5 september

« Terug