Algemeen

Nieuwsbrief 31

Nieuwsbrief 31 van 't Vennewater Badminton.

Nieuwjaarsreceptie

Ook dit jaar nodigt het bestuur alle leden uit om het nieuwe jaar in te luiden tijdens de nieuwjaarsreceptie die gehouden wordt op zondag 4 januari om 16.00 uur in de kantine. Volwassen én jeugdleden met hun aanhang zijn welkom. Het bestuur zorgt voor een glas bubbles. Neemt u oliebollen of wat anders lekkers mee?

 

Team H2 Kampioen

Als eerste team dit jaar is herenteam H2 kampioen geworden in hun poule. Ze spelen 3e klasse in de Regio Noord Holland. Kenneth, John, Bas, Bryan, Steven, Peter en Guido van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

 

 

 

 

Vriendenloterij

Wist u dat u door mee te spelen met de Vriendenloterij niet alleen veel geldprijzen kunt verdienen maar ook uw club steunt? De Vriendenloterij steunt goede doelen en verenigingen. Door bij aankoop van loten 't Vennewater Badminton te selecteren ontvangt onze club voor ieder lot €6,25! Kijk hoe het werkt en koop loten op de website van de Vriendenloterij.

 

Vloervullers actie

De vloervuller actie is een groot succes. Al veel leden, teams, recreantengroepen en anderen hebben zich als vloervuller aangemeld en daarmee een stukje badmintonvloer gesponsord. Het vloervullers bord is inmiddels opgehangen. Wil je ook meedoen? Inschrijven blijft mogelijk via dit inschrijfformulier.

 

 

 

 

 

Vacatures en oproepen

-   Organisatoren voor de jeugd clubkampioenschappen. Informatie bij Martijn van den Haak
-   Leden voor de evenementencommissie. Wil je helpen om af en toe een feestje te organiseren, meld je dan aan. Informatie bij Coos Keijser
-   Wekelijkse schoonmaak van kantine en vergaderruimte. Hier staat een vrijwilligersvergoeding tegenover. Informatie bij Ben Denekamp.
-   We zoeken nog kerstversiering voor de kantine en bar. Heeft u over? Neem het mee om onze club nog gezelliger te maken.

 

Aankomende evenementen - noteer in je agenda!


Vennewater Open Jeugdtoernooi 27-28-29 december. Jeugd uit heel Noord Holland komt strijden om mooie bekers. Kom je ook een kijkje nemen?
Oliebollentoernooi 31 december. Open voor alle jeugdleden!
Nieuwjaarsreceptie 4 januari om 16.00 uur. Gewoon komen!
Ouder-Kind toernooi op zondag 15 februari 2014. Het gezelligste familietoernooi van het jaar. Inschrijving staat binnenkort open op de website.
Badminton Clinic door nationale badmintontoppers 14 maart 2014. Gewoon bij ons in de hal. Meer informatie volgt...
Clubkampioenschappen 28 maart 2014. Inschrijving staat open op de website.

« Terug