Algemeen

Nieuwsbrief 30

Nieuwsbrief 30 van 't Vennewater Badminton.

 

Algemene Leden Vergadering (ALV) 26 maart 2014

Het bestuur nodigt alle leden uit voor de ALV die gehouden wordt op woensdagavond 26 maart 2014 om 20.00 uur in de kantine van de badmintonhal. De agenda voor de ALV kunnen leden hier inzien.

Spek de kas van de club!

Wist u dat u uw badmintonvereniging kunt sponsoren zonder dat dit u iets kost? Dat kan met de Klant-Is-Koning kaart van de Vomar. Voor iedere Euro die u besteedt maakt de Vomar 0,5% over naar onze club. Het enige dat u hoeft te doen is een Vomar KIK kaart aan te vragen. Doen dus! Hoe ziet u hier.

Opbrengst grote clubactie

De grote clubactie heeft eind 2013 €1338,- opgebracht met in totaal 638 verkochte loten. Dank aan alle leden die loten hebben gekocht en aan de jeugdleden die actief loten hebben verkocht!

Badminton 't Vennewater is op Facebook!

Ook Facebook gebruiker? Kijk even op de nieuwe Facebookpagina van 't Vennewater Badminton. www.facebook.com/vennewater Like de pagina, deel met vrienden en reageer op berichten!

Nieuwe vloer in de hal?

De sportvloer is zo langzamerhand aan vervanging toe.  De stichting die de hal beheert, buigt zich momenteel over de mogelijkheden voor vervanging van de vloer. Er is een vloercommissie samengesteld ( Ben Denekamp, Martijn van den Haak, Arko de Betue, John Bakker, Peter van Balen) om samen te komen tot een goede keuze voor een nieuwe vloer. Wij houden u op de hoogte van de voortgang.

Clubkampioenschappen 2014 gespeeld!

Dit weekend zijn de clubkampioenschappen voor de senioren en de junioren gespeeld. Het was een inspannend en sportief weekend voor de spelers en organisatoren. Grote dank gaat uit naar Madeleine en Tim voor het organiseren van de CKS voor de senioren en naar Martijn en Arko voor de jeugdleden. Houd de website in de gaten voor de foto's!

 

« Terug