Algemeen

Nieuwsbrief 29

Nieuwsbrief 29 van 't Vennewater Badminton.

Het is alweer even geleden sinds de laatste nieuwbrief is verstuurd, maar... hier is hij dan weer! Veel leesplezier!

Goede start van 2014

Op zaterdag 4 januari hebben we de Nieuwjaarsreceptie van 't Vennewater Badminton gehouden. Met een opkomst van circa 45 leden en ouders en circa 15 kinderen was de receptie een gezellig succes. De burgemeester van Heiloo, Hans Romeyn, was ook op de receptie aanwezig. In de nieuwjaarsspeech van de Burgemeester op 7 januari heeft hij de toespraak van onze voorzitter, Coos Keijser, en onze club expliciet genoemd. Een grote eer voor de club en mooie publiciteit. Lees het zelf in de speech van de burgemeester.

Kampioenenteams bij 't Vennewater

Seniorenteam 't Vennewater 1 heeft afgelopen weekend haar 1e plaats in de competitie zekergesteld. Aanstaande zaterdagavond om 19.00 uur vind de huldiging van het team plaats. Ook het herenteam H1 kan zaterdag kampioen worden. Reden genoeg om te komen feliciteren en aanmoedigen!
Ook de juniorenteams J3 en J4 hebben afgelopen weekend hun 1e plaats in de competitie zekergesteld. Foto's van hun huldiging vind je op de site.

Modernisering kantine

Onze kantine/bar is hoognodig aan een 'oppimpbeurt' toe. Het bestuur van de stichting die de accomodatie beheert heeft zich tot doel gesteld om dit jaar de kantine te modernisering. Heb jij ideeën over hoe je favoriete sportkantine leuker kan worden, laat dat ons dan weten! Heb je die ideeën nog niet maar wil je helpen om tot een nieuw ontwerp te komen of ken je wellicht iemand die kan helpen met een mooi ontwerp, dan ben je van harte welkom. Laat van je horen bij Ben.Denekamp@live.nl of spreek één van de bestuursleden aan.

Racketlon

Racketlon is een sport waarbij deelnemers elkaar achtereenvolgens in de vier genoemde racketsporten tegenkomen (volgorde; tafeltennis, badminton, squash, tennis). Jeroen Kelders uit Castricum, enthousiast beoefenaar van Racketlon organiseert een kennismakingsmiddag op 9 of 16 maart met deze vorm van vierkamp. Lijkt het je leuk om dit eens te proberen, meld je daan aan bij Jeroen via j.kelders@heliomare.nl. Meer info over racketlon is te vinden op de site van de racketlon-bond; www.racketlon.nl

Wijziging drank- en horecawet

Per 1 januari 2014 is de wet inzake alcoholgebruik gewijzigd. Ook wij hebben hiermee te maken aangezien onze kantine een 'openbare ruimte' is waar alcohol geschonken wordt. Per 1 januari is het verboden voor alle personen onder de 18 jaar om alcohol in het bezit te hebben of om het te nuttigen. Bij twijfel over je leeftijd mag het barpersoneel je om je legitimatie vragen.

Aankomende evenementen

  • Ouder-Kind toernooi op zondag 16 februari 2014. Het gezelligste familietoernooi van het jaar. Inschrijving staat open op de website.
  • Veteranentoernooi op zaterdag 1 maart 2014. Voor alle seniorenleden van 35 jaar en ouder. Guido Zendtveldt en Fred Askamp zijn de nieuwe organisatoren. Houdt de site in de gaten voor opening van de inschrijving.
  • Clubkampioenschappen 22 maart 2014. Inschrijving staat open op de website.

« Terug