Algemeen

Nieuwsbrief 26

Nieuwsberichten plaatsen we zo snel mogelijk op onze website. Bezoek deze dus regelmatig, dan blijf je op de hoogte van alle belangrijke aankondigingen en gebeurtenissen.
In deze Nieuwsbrief noemen we de belangrijkste berichten, die in de afgelopen maand verschenen zijn. Kortheidshalve verwijzen we naar het volledige bericht op de website.

Vennewater Jeugdtoernooi bestaat 25 jaar

Op 27, 28 en 29 december 2012 wordt het 25e Vennewater Jeugdtoernooi gehouden. Dat is een feestje waard. De drie dagen zullen extra feestelijk verlopen en bovendien wordt er op elke toernooidag een leuke prijs verloot. Meld je dus snel aan via www.toernooi.nl om mee te doen.

Zie toernooi.nl of de flyer voor het reglement. Meer info op de Website.

Kerstklaverjasdrive

Op  vrijdag 21 december a.s. wordt het volgende klaverjastoernooi georganiseerd. Deze speciale kerstdrive kent extra prijzen. Aanvang: 19:45 uur. Kosten: € 5,00 per persoon.

Ook telt dit toernooi mee voor de klaverjascompetitie, die 9-11 van start is gegaan. Toen niet meegedaan? Geen nood. We tellen 3 van de 4 avonden. Zorg wel dat je er dan de volgende keren bij bent. Zet dus de volgende data maar alvast in de agenda:
   8 februari 2013
   8 maart 2013

Meld je aan via het inschrijfformulier in de hal of dit formulier.

Oude tijden herleven?

In 2002 zijn de clubkampioenschappen een nieuw leven ingeblazen, weet u nog? Het moest een verbroedering worden tussen recreanten en competitiespelers, jeugd en senioren. Eerst een sociale voorronde, daarna een splitsing en een feestelijke afsluiting. Een feest werd het zeker, jaar in jaar uit.

Daar dreigt nu, na 10 jaar, een einde aan te komen. Er is geen organisatie meer. Brenda en Ferry hebben het stokje overgedragen maar aan wie? Wij zoeken u, help ons de clubkampioenschappen voort te zetten en meldt u aan!

Scheidsrechters gezocht

Badminton Nederland heeft de clubs gevraagd scheidsrechters te leveren voor het scheidsrechteren bij wedstrijden in de 1e divisie en de eredivisie. Een oproep waar wij als club graag gehoor aan geven.
Voordat men scheidsrechter is op het hoogste niveau dient een opleiding gevolg te worden. Op de website staat beschreven hoe het traject eruit ziet. Aanmelden kan bij Martijn van den Haak.

Uitgebreide informatie over wedstrijdfunctionarissen is te vinden op de site van Badminton Nederland.

Grote Club Actie 2012

De Grote Clubactie 2012 zit er weer op. En ook dit jaar hebben we weer meer loten verkocht dan vorig jaar. Vorig jaar waren dat er 769. Dit jaar zijn het er 783 geworden. Omdat we dit jaar met automatische incasso hebben gewerkt, konden niet alle loten geïncasseerd worden. Voor de vereniging heeft dit geresulteerd in een bedrag van € 1.768,64. Een prachtig resultaat.

Uitgebreide informatie vind je op onze speciale Grote Clubactie pagina. Voor de trekkingsuitslag verwijzen naar de site van de Grote Club Actie.

We bedanken Peter van der Steen en alle lotenverkopers hartelijk voor hun inzet. De familie van Noord krijgt een extra bedanktje. De drie dochters van Piet wisten samen 101 loten te verkopen. Geweldig.

Omdat Peter stopt met de coördinatie zoekt het bestuur iemand, die deze klus volgend jaar wil voortzetten. Heb je belangstelling, mail het de voorzitter.

Voordracht Sportgala gestart

Zaterdagavond 26 januari 2013 vindt in Fletcher Hotel Heiloo het SPORTGALA 2012 plaats.

Met deze nieuwe traditie, vorig jaar opgestart door HSV, wil de Sportraad sportief Heiloo in de schijnwerpers zetten. Het belooft een feestelijke avond te worden, waarop Heiloo zal laten zien wat een talent we in huis hebben, binnen en buiten de sport. Noteer de datum dus alvast in de agenda!

Van 15 november tot 15 december kan door iedereen een voordracht worden ingediend in de volgende categorieën:

·        Sportvrouw, sportman en sportteam van het jaar

·        Talent meisje, jongen en team van het jaar (18-)

·        Master/veteraan vrouw, man en team van het jaar (35+)

De procedure staat hier beschreven. Stuur formulier(en) uiterlijk 15 december 2012 naar sportverkiezingheiloo@live.nl.

De Sportraad Heiloo wil ook aandacht geven aan aangepast sporten en vrijwilligers in de sport. Daarvoor geldt een speciale voordracht.

 

Nieuwe sponsor

Dankzij de hulp van ons actieve seniorenlid Piet Veldt heeft stucadoorsbedrijf Jeroen Veldt zich bereid verklaard een reclamebord te sponsoren.

Een goed voorbeeld voor hopelijk anderen. Laat iedereen nog eens in zijn familie/kennissenkring of bij zijn werkgever navragen of er interesse is. Het geeft de adverteerder voor een schappelijk bedrag de mogelijkheid zich op een positieve manier te presenteren. De Stichting geeft belangstellenden graag nadere informatie.

 

Nieuwe Shirtsponsors

Zoals velen inmiddels gezien hebben, lopen onze competitiespelers in een nieuw clubshirt. Dit is mogelijk geworden door de sponsoring van BJ Autoservice uit Egmond aan en Hoef en onze Club van Honderd.

Aangezien de Club van Honderd al jarenlang als onze hoofdsponsor geldt, hebben we gemeend ze met een logo op het clubshirt te moeten eren. Alle leden van de Club van Honderd krijgen ook een shirt cadeau. Heeft u belangstelling om toe te treden tot de Club van Honderd, meldt u bij de penningmeester.

Uitslag Herfsttoernooi

Op zaterdag 10 november is, voor het vierde achtereenvolgende jaar, het Vennewater Herfsttoernooi weer gespeeld. Dit jaar waren er 55 deelnemers van verschillende verenigingen, die in de categorieën HD, DD en GD streden om de prijzen! Opnieuw een zeer succesvolle avond. Voor de uitslag en foto’s verwijzen we je graag naar de website.

Barcommissie geïnstalleerd

Dit seizoen zijn alle horecazaken inmiddels door een barcommissie ter hand genomen. Daarmee beogen we een goede communicatie rond alles wat de bar en keuken aangaat, opdat we met de vele vrijwilligers dit goed kunnen laten verlopen. De barcommissie bestaat nu uit Willem Koreman, Frank Jansen, Jos Hanck, Rob Böhne, Tom Blekkenhorst, Martijn Harren en Matthijs de Moel.

Daarbij speelt het logboek en de instructies bij de bar een belangrijke rol. Zie voor meer informatie onze website.

Opstapcompetitie

Dit seizoen doet 't Vennewater Badminton weer mee met de opstapcompetitie. Deze competitie is bedoeld voor de kinderen, die nog maar kort badmintonnen en zo wat ervaring kunnen opdoen met het spelen van wedstrijden. We doen mee met 2 teams. Een team jonger dan 11 en een team jonger dan 13 jaar.

Zondag jl heeft het team U13 zijn eerste wedstrijd gespeeld. Het verslag van een van de ouders is te lezen in onze rubriek jeugd.

Jongens en meisjes van de opstapcompetitie. We wensen jullie veel plezier en geluk.

Nieuwe computer  voor de VENshop

Eind september begaf de printer het in ons winkeltje de "VENshop". Een tweede printer kon niet aangesloten worden omdat de computer te oud was. Dit betekende dat diverse kopers geen factuur kregen en er moest geïmproviseerd worden met handmatig geschreven bonnetjes.

Op 18 oktober echter bracht de Herke-ICT groep uitkomst. Zij boden op de Beursvloer een laptop aan voor een maatschappelijke instelling in nood. Groot is ons geluk dan ook dat 't Vennewater Badminton werd uitverkoren om deze laptap te ontvangen. Op 1 November mocht Matthijs de laptop in ontvangst nemen van Karin Buzing van Herke. Saillant detail daarbij is, dat Karin een oud-speelster is van 't Venenwater Badminton (76-86).

 

« Terug