Algemeen

Nieuwsbrief 23

Start badmintonseizoen

Op maandag 3 september a.s. start weer ons badmintonseizoen. Deze loopt tot/met de laatste zondag van juni (dus 30-6-2013). Wil je zondag 2 september alvast een shuttletje komen slaan, dan ben je van harte welkom tijdens ons Open Huis van 9:00 tot 12:00 uur. Zie hieronder.

Over de contributie volgt binnenkort separaat bericht.

Uit&Zo Heiloo en Open Huis

Op zaterdag 1 september a.s. vind de traditionele markt Uit&Zo plaats. Van 11:00 tot 16:00 uur presenteren ruim 70 organisaties zich met hun aanbod op culureel, maatschappelijk of sportief gebied in Heiloo. Uiteraard zal ook 't Venenwater Badminton niet ontbreken. We geven dan informatie over onze geliefde sport en nodigen hen uit voor ons Open Huis op zondag 2 september. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Plaats van samenkomst: Westerweg bij de bibliotheek.

Op zondag 2 september houden we van 9:00 tot 12:00 uur een Open Huis voor geinteresseerde nieuwe leden. Wij geven dan ook informatie en samen met onze leden kunnen zij alvast een potje spelen.

Een Opsteker van € 200

Eind juli zijn we verblijd met een opsteker van Keer op Keer.

Keer op Keer is een charitatieve kringloopwinkel aan de Industrieterrein Oosterzij 17 in Heiloo. Om de paar maanden doneren zij, uit de opbrengsten van de verkoop, een groot bedrag aan goede doelen in binnen- en buitenland. Vanaf september 2011 schenken zij elke maand een bedrag van € 200 als opsteker aan bv een vereniging of stichting, die wel een opstekertje kan gebruiken.

Voor de maand juli hebben zij 't Vennewater Badminton gekozen. Het bedrag is aangewend voor nieuwe rackets, die intensief worden gebruikt bij het project Sport@School. In dit project, een initiatief van de Sportraad Heiloo, maken leerlingen in het basisonderwijs tijdens de gymlessen kennis met diverse sporten. 't Vennewater Badminron is een van de verenigingen, die aan dit project deelnemen. Zo maken jaarlijks de ongeveer 1750 leelingen kennis met onze sport.

Subsidie RABO bank

De Stichting heeft met succes een subsidie aangevraagd bij de RABO bank voor het vervangen van de verlichting in de sporthal.

4 juni jl. werd officieel een cheque van € 5000,- overhandigd door de bestuursvoorzitter van de RABO bank Noord Kennemerland aan de voorzitter van de stichting.

Door de subsidie heeft deRABO bank ons een eind op weg geholpen om de investering op de verlichting mogelijk te amken.

Ook dit is een echte opsteker. De rest moeten we verdienen door de lagere energierekening en het zuinig omgaan met de halverlichting.

 

 

 

 

Vennetoer 5

Op zondag 27 mei 2012 werd de jaarlijkse Vennetour, editie 5, weer gereden. Negen enthousiaste leden trokken er voor een dag op uit met motoren. Het verslag en de foto's zijn te vinden op onze website.

Onze kanjer

Een van onze jeugdleden, Chantal van den Brink, heeft in februari 2012 te horen gekregen dat zij botkanker heeft in
haar linker been. Samen met haar ouders houdt ze sindsdien een weblog bij, waar hun belevenissen beschreven staan. Het zijn heftige, maar ook hele moedige verhalen over chemotherapie en operaties, over verdriet, maar ook leuke dingen die ze meemaakt. Hieruit blijkt hoe moedig Chantal zich er door heen slaat.

Ieder kan haar verhaal lezen op Chantals weblog. Ook via onze website te vinden.

Ook RTV-NH beteedt aandacht aan de belevenissen van Chantal. Wekelijkse wordt een interview met of over Chantal op vrijdagochtend rond 08:40 uur op de radio uitgezonden. De fragmenten zijn terug te horen op de website van RTV-NH of op Chantal's website.

Wij wensen Chantal en haar familie heel veel sterkte met de therapie en revalidatie.

Inschrijving Vennewater Teamtoernooi

Op 9 september organiseren we voor de derde keer het Vennewater Teamtoernooi. Competitieteams van het Vennewater en andere clubs krijgen zo de kans om warm te draaien voor het competitieseizoen. Het toernooi start om 12.30 uur. Trommel je teamleden op en schrijf je in. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website. Op het inschrijfformulier staat alle benodigde informatie.

Om de teambuilding met je (nieuwe) team compleet te maken is er na afloop van het toernooi gelegenheid voor een drankje en een hapje. Voorgaande jaren hadden we na afloop (optioneel) een Italiaans buffet. De Mega Hotdog en Saté zijn op het Vennewater Open altijd een groot succes en verandering van spijs doet eten. Daarom bieden wij dit jaar de mogelijkheid om na het toernooi aan mega hotdog of saté met patat te eten! Voor de vegetariers is er een kaassoufflé met patat.

Per speelsterkte kunnen vier teams deelnemen. Schrijf je dus snel in want vol = vol. De inschrijving sluit op 26 augustus.

Algemene Ledenvergadering

Het verslag van de Algemene Ledenvergadering van 23-3-2012 is nu via de website te lezen. Zie onder menu "De Club".

Belangrijkste punten. In het seizoen 2011-2012 zijn we gestart met:

  • Nieuwe website (met persoonlijke toegang voor leden)
  • Recreantencompetitie (2 teams)
  • Scholenproject van de Sportraad
  • Vernieuwen van de verlichting
  • Instrueren van leden met betrekking tot Verantwoord Alcoholschenken (IVA)
  • Gerard Blom heeft het penningmeesterschap van Jurgen Okkerman overgenomen.
  • Jaarlijks zal de contributie stijgen met de consumentenprijsindex (voor komend seizoen 2,3%).
  • Werkgroep gaat een bestuursreglement alcoholverstrekking opstellen.

 

 

« Terug