Algemeen

Nieuwsbrief 22

Joke’s Kuikentoernooi

Op zaterdag 7 april (van 13:00 tot 16:00) houden we het inmiddels bekende Joke's Kuikentoernooi.
Dit toernooi staat open voor kinderen van alle verenigingen. Het is speciaal bedoeld voor kinderen van 7 t/m 14 jaar die (nog) niet met de reguliere jeugdcompetitie meedoen. Ook kinderen, die met de opstapcompetitie meedoen of minder dan 1 jaar competitie spelen mogen echter meedoen.

We spelen in poules volgens het wissel-dubbel systeem, dus je speelt steeds met iemand anders tegen 2 anderen. De indeling van de poules is op basis van speelsterkte (leeftijd en ervaring).

De kosten zijn € 7,00 per kind inclusief één consumptie en een attentie. Inschrijving voor 1 april kan via onze website (zie toernooien of klik hier) of door het inschrijfformulier te downloaden en bij jouw trainer in te leveren.

Uitje IJsbaan De Meent

Zaterdag 10 maart zijn 28 jeugdleden wezen schaatsen op IJsbaan De Meent. Evenals vorig jaar hebben Michelle Geul, Pasado Tjeertes en José Jensch weer een een geslaagd feestje weten te organiseren. Geholpen door 5 andere ouders was de sfeer was ongedwongen en gezellig. Er was een leuke schaatsinzet van de kinderen. Om 16.00 uur werden iedereen weer netjes opgehaald.

Er lijkt een traditie geboren.

Onder het menu foto's zijn enkele foto's te bekijken.

Algemene Ledenvergadering

Op maandag 26 maart 2012 om 20:00 uur houden we de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

De agenda is in te zien en te downloaden vanaf de website (Zie onder "De Club")

Een belangrijk bespreekpunt is het Bestuursreglement Alcoholverstrekking. Dit is één van de eisen, waaraan wij binnenkort moeten voldoen en dit reglement moet officieel door de leden van de vereniging goedgekeurd zijn.

Het conceptreglement is van de website te downloaden. Wij vragen jullie kennis te nemen van dit reglement en eventuele op- en/of aanmerkingen op de aanstaande Ledenvergadering bekend te maken. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk.

Huissleutel gevonden

Op donderdag 8 maart is een huissleutel in de herenkleedkamer gevonden. Mocht je deze missen, neem dan even contact op met Matthijs de Moel.

 

« Terug