Algemeen

Nieuwsbrief 20

Passen nieuwe Clubkleding

Voor het volgende seizoen hebben we een nieuw Yonex clubshirt uitgezocht. Aangezien we voor 4 februari moeten opgeven welke maten we willen bestellen, is het zaak om nu snel te passen. Daarvoor hebben we een pascollectie besteld. Competitiespelers (jeugd en senioren) kunnen komende week passen om te bezien welke maat hen het best past. Tevens kunnen zij een voorkeur opgeven voor de Zwart-grijze of Rood-witte variant. Met die voorkeur zullen wij rekening houedn.

Ieder die past kan opgeven of zij één of meer shirts willen aanschaffen. We streven er naar dat competitiespelers één shirt kosteloos krijgen. Meerdere shirts dienen zelf te worden gekocht.

Recreantleden, die belangstelling hebben voor een club-shirt, kunnen eveneens passen en één of meer shirts bestellen. De kosten van een shirt bedragen ongeveer € 27,50.

In de periode van 25 januari t/m 3 februari kan er gepast worden. Neem daarvoor even contact op met één van de beheerders van de VENshop.

Voor de bekostiging zoeken we nog sponsoren. Voor € 500 per jaar gedurende 3 jaren kan een bedrijf zijn naam op het shirt laten drukken. Heeft u belangstelling of ken je een mogelijke sponsor, neem dan even contact op met de voorzitter Matthijs de Moel.

Uitverkoop kleding

De komst van het nieuwe clubshirt grijpen we aan om onze oude collectie tegen zeer lage prijzen in de VENshop aan te bieden. We hebben een doos met kleding voor € 5,00. Daarnaast zijn nu polo's te koop voor € 10,00 of € 20,00 en T-shirts voor € 5,00 of € 10,00. Kom dus snel kijken. We hebben nog maar enkele exemplaren.

Ook een aantal schoenen gaan in de uitverkoop. Uw kans dus op een koopje.

Instructie Verantwoord Alcoholschenken (IVA)

Op initiatief van de gemeente Heiloo wordt aan barvrijwilligers van verenigingen de Instructie Verantwoord Alcohol (IVA) aangeboden. Deze instructie bieden we daarom aan alle leden, die regelmatig achter de bar staan, aan; zowel aan recreanten als competitiespelers. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Wel graag even aanmelden via brigitte.peeters@online.nl. Degenen, die zich al eerder hebben aangemeld, hoeven dat niet nogmaals te doen.

Deze IVA wordt gehouden in de vergaderzaal van onze hal op maandagavond 06-02-2012 van 19.30 uur tot uiterlijk 22.00 uur.

IVA is een cursus waarbij vrijwilligers die achter de bar staan op een interactieve manier meer te weten komen over de wetten op het gebied van alcohol, en de effecten van alcohol op de gezondheid. Daarnaast leren de cursisten hoe zij onverantwoord en onwelkom alcoholgebruik kunnen voorkomen. IVA wordt afgesloten met een certificaat voor de deelnemers.

De IVA wordt gegeven door Ton Leenders, medewerker afdeling Jeugd en Preventie van Brijder Verslavingszorg.

Keezen

Regelmatig worden er gezellige avonden georganiseerd op de vrijdagavond. Klaverjassen en Poker zijn bekende voorbeelden.

Op  vrijdag 16 maart a.s. gaan we voor het eerst keezen; aanvang: 19:45 uur; kosten: € 4,00 per persoon. Voor sommigen is keezen een bekend bordspel, voor anderen een nieuw fenomeen. Meer informatie en wijze van inschrijving volgen in de volgende Nieuwsbrief en wordt op de website bekend gemaakt.

Foto's Jeugdtoernooi online op de website

DSC_0234-400

Op veler verzoek is een selectie van de gemaakte foto's van ons Jeugdtoernooi op onze website gepubliceerd. Klik hier voor de link naar de foto's.

 

 

Wijzigen eigen gegevens via de website

Niet iedereen weet dat hij/zij de eigen gegevens kan wijzigen via de website. Na inloggen kan je op jouw naam klikken en daar het profiel wjzigen. Ook kan je een foto plaatsen bij jouw gegevens.

Je kunt dan jouw naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres veranderen. Andere wijzigingen kan je melden aan de ledenadministratie (Jeroen de Klerk, deklerkjjj.gmail.com).

Bedrijventoernooi

Zoals we in de vorige Nieuwsbrief meldden, spelen we op Zaterdagavond 18 februari (start 19:30 uur) voor het eerste een bedrijventoernooi. De kosten voor dit toernooi bedragen € 7,50 per persoon. Aanmelding kan via de website.

Externe toernooien

Huygen Waert Open 2012    HHW69 (www.hhw69.nl)
Heerhugowaard    18 maart    Inschrijving voor 27-2-2012

WFBC Jeugddubbel-toernooi    De Flinters (www.bcdeflinters.nl)
Grootebroek    17 maart    Inschrijving voor 1-3-2012
Voor kinderen uit de opstapcompetitie en kinderen die nog geen competitie hebben gespeeld.

Zie ook de informatie op de website en de posters in de hal.
 

« Terug