Algemeen

Nieuwsbrief 19

Actie Nieuwe leden

Ook dit jaar starten we weer met een actie om nieuwe leden te werven.

NU LID WORDEN EN TOT EIND SEIZOEN SPELEN VOOR SLECHTS € 50,00

Een nieuw jaar begint  vaak met goede voornemens. Eén ervan kan zijn "meer bewegen". Kent u zo'n iemand? Wijs die dan op onze actie.
Speelt uw zoon of dochter speelt al enige tijd met veel plezier badminton. U niet? Wilt u het ook eens proberen? Hier doen wij een mooi aanbod.

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier. Bij voldoende belangstelling organiseren wij weer een beginnerstraining.

Valentijntoernooi

Het is een inmiddels jarenlange traditie: Het Vennewater Valentijntoernooi. Een uitermate sportief ouder-/kind toernooi. Het Valentijntoernooi wordt gespeeld op zaterdagmiddag 11 februari 2012, vanaf 13:00 uur. Je kunt hieraan meedoen als ouder-/kindteam (vader/oom of moeder/tante + kind). Tenminste één teamlid moet lid zijn van badmintonvereniging ’t Vennewater.

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier. De uiterste inschrijfdatum is 4 februari 2012. Wees er snel bij, want er is maximaal plaats voor 42 teams!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je terecht bij Brigitte Peeters: 072-5339682 of 06-41141084 of brigitte.peeters@online.nl.

Bedrijventoernooi

Zaterdagavond 18 februari (start 19:30 uur) spelen we voor het eerste een bedrijventoernooi. Deze staat open voor teams (4-6 pers.) met medewerkers van een bedrijf. Maximaal één teamlid mag lid zijn van onzevereniging. Opgave van de sterkte van elk teamlid is vereist om een zo goed mogelijke poulindeling te maken. Dus zowel onervaren spelers als ervaren spelers kunnen meedoen. Het is vooral een gezellig en spotief gebeuren, waar veel verschillende organisaties elkaar ontmoeten.

We roepen al onze leden op om binnen zijn/haar bedrijf een team te formeren en zich voor 10 februari aan te melden via de website.

Voor vragen: neem contact op met Ben Denekamp, Brigitte Peeters, Matthijs de Moel, Rob Ruiter of Peter van Balen.

Klaverjassen

Heeft u 4 november jl ook genoten van de klaverjasavond? Dan kunt u nog een keer. Heeft u 4 november de klaverjasavond gemist? Dan is nu uw herkansing. Vrijdag 24 februari a.s. gaan we weer klaverjassen. Aanvang: 19:45 uur. De kosten bedragen € 4,00.

Je kunt intekenen tot en met woensdag 22 februari via het inschrijfformulier in de hal of via deze website (zie inschrijfformulier klaverjassen). Graag inschrijven met een partner (deze hoeft geen lid te zijn).

Clubkampioenschappen

De Clubkampioenschappen worden gehouden op zaterdag 24 en zondag 25 maart 2012 voor jeugd en senioren.

De clubkampioenschappen vormen elk jaar weer het toneel van een sportieve strijd om de eer op alle niveaus. Niet alleen de allerbesten vallen in de prijzen, door de opzet van het toernooi maakt iedereen kans om in de prijzen te vallen. En nog veel belangrijker, we proberen zoveel mogelijk leuke, spannende wedstrijden te spelen. Clubkampioenschappen zijn er niet alleen om prestaties te meten, maar ook om iedereen binnen de club te binden met een gezellig toernooi.

Oliebollentoernooi

Winnaars Oliebollentoernooi 2011Feie Bakker en Barbara van Noord zijn de winnaars van het Oliebollentoernooi 2011

Traditioneel werd op Oudejaarsdag het Oliebollentoernooi voor de jeugdleden van 't Vennewater Badminton gehouden.

In 3 poules werd via het wissel-dubbelsysteem zoveel mogelijk punten gescoord in 8 potjes badminton.

Van 13:15 tot 15:30 werd bijna continue gespeeld. Tussendoor alleen een drinkpauze, waarin uiteraard de oliebollen niet ontbraken.
 

Welkom aan nieuwe leden Club van Honderd

Een goed gesprek aan de bar kan ook een goed gevolg voor de vereniging hebben. Door eens over de Club van Honderd te praten hebben Simone en Maurice Walrave zich als koppel aangemeld bij deze bijzondere sponsor van onze vereniging.

Ook Madeleine de Boer vindt de doelstelling van de Club van Honderd aansprekend genoeg om lid te worden.

Wij heten deze nieuwe leden van harte welkom en hopen dat zij het de moeite waard blijven vinden om op deze manier de vereniging extra te ondersteunen.

De manier waarop Simone en Maurice lid zijn geworden staat ook open van anderen. Dit geldt zowel voor leden als niet-leden.
Dus als twee personen zich als koppel willen aanmelden en gezamenlijk 100 euro willen doneren, dan kan dat.

Grote Clubactie

De Grote Clubactie 2011 is weer achter de rug. En ook dit jaar hebben we weer meer loten verkocht dan vorig jaar. Vorig jaar waren dat er 700 en dit jaar hebben we 769 loten verkocht. Een prachtig resultaat.  We danken al onze leden, die loten gekocht en/of verkocht hebben, en in het bijzonder Peter van der Steen, die als coordinator een grootse prestatie heeft neergezet.

Voor uitslagen en topverkopers zie onze website.

Externe Toernooien

Het toernooiseizoen is weer aangebroken. We ontvangen veel aankondigingen. Hieronder een aantal mogelijkheden uit de regio:

Appelman Haarden Architectuur Flinters Jeugd Toernooi    De Flinters (www.bcdeflinters.nl)
Grootebroek    25 en 26 februari    Inschrijving voor 27-1-2012

25e Hoorn Open    HBV (www.hoornse-bv.nl)
Hoorn    25 en 26 februari    Inschrijving voor 17-2-2012

Carlton GT Scagha toernooi    Polisport (www.scagatoernooi.nl)
Schagen    3 en 4 maart    Inschrijving voor 13-2-2012

Haarlemmermeertoernooi    BV Overbos (www.bvoverbos.nl)
Hoofddorp    10 maart (enkel/mix) en 11 maart (dubbels)    Inschrijving voor 27-2-2012

Huygen Waert Open    HHW69 (www.hhw69.nl)
Heerhugowaard    18 maart    Inschrijving voor 4-3-2012

Open B/C toernooi Heemskerk    BC Heemskerk (www.bcheemskerk.nl)
Heemskerk    1 april    Inschrijving voor 1-3-2012
 

« Terug