Algemeen

Nieuwsbrief 16

Nieuwe website

Inmiddels is de nieuwe wesbite enthousiast ontvangen. Toch kampen we met wat aanloopproblemen, zoals gisteren, toe per abuis Nieuwsbrief 15 nogmaals verzonden werd. Daarvoor onze excuses. Hierbij ontvang je een echte nieuwe Nieuwsbrief.

Alle leden hebben inmiddels een inlogcode en wachtwoord ontvangen. Mocht je die niet gezien hebben of problemen hebben met inloggen, neem dan even contact op met Jeroen de Klerk (deklerkjjj@gmail.com). De informatie alleen voor leden is nog summier, maar we hopen dat dat in de toekomst steeds meer wordt. Zo is als gastenboek nu ook een rubriek "Vraag en aanbod" gestart, voor leden die badmintonartikelen willen ruilen of overdoen.

 

Recreantentraining van start

Ben Keijser zal de komende maanden weer een 5-tal starterstrainingen geven voor beginnende badmintonners. Een zeer welkome start voor al degene, die graag meespelen, maar de badmintonkunst nog niet geheel machtig zijn.

De trainingen vinden plaats op zaterdag van 12:30 tot 14:30 uur.

De data van de starterstraining zijn:

24 september, 1 en 29 oktober, 5 en 12 november. Eventueel 19 november (reservedatum).

In badmintonhal hangt een inschrijfformulier. Leden kunnen zich ook via deze website inschrijven (zie website onder menu recreanten)

 

Victorie Toernooi 2 oktober bij BC Flash de Mare

Op 2 oktober 201wapenalkmaar1 zal het Victorie Toernooi worden gehouden bij badminbtonvereniging Flash de Mare in Alkmaar.

Het gaat hierbij om een Open Badmintontoernooi voor mensen uit Alkmaar en omgeving. Voor zowel de jeugd ('s ochtends) als volwassenen ('s middags) wordt er een toernooi georganiseerd. Inschrijving voor 27 september 17:00 uur op de website van Flash de Mare (www.flasdemare.nl)

 

 

 

 

Aanbieding VENshop

In onze VENshop hebben we drietal nieuwe rackets in de collectie opgenomen. Het gaat om de Nanospeed 850, Arcsaber 008 en Voltric 7. Bij aanschaf van een van deze rackets in combinatie met een paar schoenen ontvang je 10% korting op het racket.

Binnenkort zullen we meer informatie geven over onze artikelen en aanbiedingen op de pagina van de VENshop (dat dan alleen voor leden).

 

Yonex Dutch Open

Van 11 t/m 16 oktober wordt in Almere (Topsportcentrum) weer het Yonex Dutch Open georganiseerd. Het toernooi maakt deel uit van het circuit van de Badminton World Federation. Er doen spelers mee uit de meeste toplanden. Vooral Europa en Azië zijn meestal sterk vertegenwoordigd. En natuurlijk zijn jaarlijks de Nederlandse toppers van de partij.

Op zaterdag 15 oktober 2011 wordt in Almere het 2e Mixed Recreanten Team Toernooi (MRTT) van Badminton Nederland gespeeld. Er zijn nog plekken voor extra teams. De inschrijflimiet is daarom verlengd tot 30 september.

We maken dit graagbekend bij alle recreative spelers die zich graag meten met anderen. Dit toernooi is een vervolg op het vorig jaar in dezelfde periode gespeelde toernooi dat direct succesvol verliep.  In dit toernooi worden in een doordraaiend rooster voortdurend mixeddubbelpartijen gespeeld, op tijd, met eens in de paar wedstrijden een periode rust:  er wordt dus door alle deelnemers zo veel mogelijk gespeeld.

Het toernooi heeft grote overeenkomsten met het al jaren in Arnhem georganiseerde Landelijk Recreanten Team Toernooi. Logisch, want het komt voort uit de wensen die de spelers enkele keren kenbaar hebben gemaakt.

De deelnemers aan dit MRTT krijgen op die zaterdag tevens toegang tot de Yonex Dutch Open, waarin op die dag de altijd spannende halve finales gespeeld worden. Om tijdens de toernooiuren ook een kijkje te kunnen nemen, worden in het speelschema meerdere pauzes ingepland. Al met al een geweldige kans om lekker te spelen en ook topbadminton te zien.

Klik hier voor het inschrijfformulier. Alle inschrijvingen tot 30 september 2011 worden gehonoreerd, tot een totaal van 36 teams.

Gelijktijdig wijzen wij de recreatieve spelers op het MRTT dat in Arnhem zal laatsvinden op zaterdag 3 maart 2012.

 

 

« Terug