Algemeen

Nieuwsbrief 15

Start seizoen jeugd

Aangezien de scholen komende week nog niet begonnen zijn, is besloten de trainingen voor de jeugdleden in te laten gaan op 6 september a.s

Dus:

Competitiejeugd start op dinsdag 6 september
Jeugdrecreanten t/m 11 jaar begint op woensdag 7 september
Jeugdrecreanten vanaf 12 jaar begint op vrijdag 9 september

Bedrijvenbadminton

Vanuit de denktank eerder dit jaar is het idee geboren om een bedrijvencompetitie op te zetten. Een werkgroep, die de voorbereiding ter hand heeft genomen, wil echter graag eerst een bedrijventoernooi houden.  Afhankelijk van animo en enthousiasme van de deelnemers kan dan hieraan een vervolg gegeven worden in de vorm van een competitie of regelmatige toernooien.

Het eerste bedrijventoernooi zal gehouden worden op zaterdagavond 26 november a.s.

Bedrijven kunnen zich per team opgeven van 2 dames en 2 heren. Er worden dubbel- en mixpartijen gespeeld van maximaal een kwartier.

We proberen poules samen te stellen naar sterkte van de deelnemers om gelijkwaardige partijen te krijgen.

Kosten zijn € 50,- per team. Hier zijn een hapje en drankje bij inbegrepen.

Hoewel de strijd zal gaan om de wisselbeker, staat de gezelligheid echter centraal. Collega’s elkaar treffen in een andere dan de “zakelijke” omgeving. Je zou het een bedrijfsborrel kunnen noemen, gecombineerd met gezonde lichaamsbeweging! Bovendien kunnen bedrijven hun netwerk uitbreiden.

De vraag is nu aan alle leden, om binnen hun eigen bedrijf de belangstelling te peilen en een (of meerdere) teams te formeren. Teams kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier dat op de nieuwe website komt of via bedrijfbadvennew@live.nl.

Uitgebreidere informatie volgt binnenkort op de website.

We rekenen op jullie medewerking.
Namens de werkgroep, Ben Denekamp.

Nieuwe website

Op donderdag 1 september a.s. gaat de nieuwe website van start. Kort daarna krijgt elk lid een eigen inlogcode via de e-mail toegestuurd.

 

« Terug