Algemeen

Nieuwsbrief 13

Logo

Nieuwe website

Momenteel wordt hard gewerkt aan de nieuwe website. Deze zal er niet alleen meer eigentijds uitzien, maar ook veel meer functionaliteit bevatten. Zo kan ieder lid inloggen om meer verenigingsinformatie te zien en komen er meer interactieve elementen, zoals het invullen van de bardiensten en het kunnen mailen naar andere leden. Ook zal het mogelijk worden om zich als lid via de website in te schrijven en kunnen webformulieren gebruikt worden voor de inschrijving op toernooien.

Deze Nieuwsbrief is als eerste vanuit de nieuwe website gemaakt en verzonden. Meer informatie volgt later.

Verloop zomerbadminton

De eerste avonden zijn zeer druk geweest met meer dan 50 deelnemers. De 4e avond werd het rustiger. waarschijnlijk doordat de zomervakantie voor middelbare scholen is begonnen, maar met een opkomst van ruim 30 spelers blijft het gezellig druk.

Zomerbadminton op maandagavond

Omdat nu de Europahal in Bergen verbouwd wordt, is BC Bergen uitgeweken naar de Badmintohal Heiloo voor hun zomeropenstelling op de maandagavond. Ook andere badmintonners dan leden van BC Bergen zijn hier welkom.

Seizoen 2011-2012

Op maandag 29 augustus 2011 start het nieuwe badmintonseizoen en deze eindigt deze keer op 1 juli 2012. Dit keer dus niet de laatste zondag van juni. Het seizoen daarop begint dan op 3 sept. 2012.

Leden, die geen doorlopende machtiging hebben afgegeven ontvangen binnenkort een incassoformulier. De contributie zal rond 25 augustus worden afgeschreven.

Geboren: Rosan

Op 26 juli werd om 6:06 uur Rosan geboren. Dochter van onze clubkampioen Martijn van den Haak en voormalig bestuurslid Marjoleine van den Haak-Nuyens. Wij wensen hen heel veel geluk.

Overleden: Ans Zonneveld

Op 20 juli jl. is Ans Zonneveld overleden. Negen jaar lang was zij lid van de dinsdagmiddaggroep. Wij wensen haar kinderen en allen, die haar dierbaar waren, veel sterkte met dit verlies.

« Terug