Algemeen

Nieuwsbrief december 2022

Hierbij ontvang je de laatste nieuwsbrief van dit jaar.

Nieuwjaarsborrel 8 januari

Op zondag 8 januari organiseren we weer een nieuwjaarsborrel voor leden in de kantine vanaf 16:00 uur om het nieuwe jaar af te trappen. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Jeugdleden kunnen dan vrij spelen.

Geef je even op bij secretaris@badmintonvennewater.nl.

Tweede serie trainingen voor beginners/recreanten

Op donderdagavond 12 januari 2023 gaan we door met een tweede serie trainingen voor beginners en recreanten. De belangsteling hiervoor vanuit de groep die in oktober startte met Probeerbadminton.nu is groot. Een drietal mensen is ook lid geworden en wil lekker ook opm andere momenten gaan spelen. Er is nog ruimte voor mensen die deze trainingen willen volgen (de maximale groepsgrootte is 12 personen). We starten stipt om half 8 en trainen tot half 9. Liefhebbers kunnen dan natuurlijk gewoon blijven spelen. Geef even op als je mee wilt doen op voorzitter@badmintonvennewater.nl

HBV Open receanten mix toernooi

Op zaterdag 14 januari organiseert HBV in Sporthal Nieuwe Steen, Nieuwe Steen 11, 1625 HV Hoorn weer het mix-toernooi voor recreanten. Je schrijft je in per koppel bij Hugo de Groot (recreantencommissie@hoornse-bv.nl). Er wordt gespeeld in poules in 3 categoriën:

Poule A = 4e, 5e klasse district (A poule WFBC)

Poule B = recreanten gevorderd

Poule C = recreanten

Bij opgave aangeven in welke categorie je wilt spelen. De kosten per persoon (inclusief buffet) bedragen € 22,50

 

Fijne feestdagen

 

« Terug