Algemeen

Nieuwsbrief augustus 2022

Een nieuw seizoen met nieuwe kansen.

 

Start nieuwe seizoen

Op donderdag 1 september start weer het nieuwe seizoen. De competitiespelers zijn inmiddels al weer een weekje in training en hebben  in het weekend van 2-3-4 september ook nog een trainingsweekend voor de boeg. De competitie gaat tenslotte over een paar weken weer beginnen. De jeugd start maandag weer met hun trainingen. Ook hun competitie start binnenkort dus na de zomervakantie kunnen zij nu ook aan de bak.

Senioren en jeugdleden worden apart over de details geïnformeerd.

 

Contributie 2022-2023

Zoals afgesproken op de afgelopen ALV hoeven we voor het komende seizoen geen contributieverhoging door te voeren. De aangevraagde tegemoetkomingen in het kader van de diverse Corona-maatregelen zijn toegekend. Dat is lekker en zorgt ervoor dat we financieel gezond blijven.

 

Corona-maatregelen

Voor de sector sport en horeca worden nu plannen gemaakt om ervoor te zorgen dat we niet weer in een lock-down komen of andere draconische maatregelen moeten invoeren. Zodra die plannen definitief zijn zal het bestuur kijken hoe we die binnen onze vereniging kunnen invoeren en jullie daarover informeren. Voorlopig gelden de algemene hygiëne maatregelen nog steeds, blijf thuis bij klachten, houdt afstand als dat kan etc. De kantine, kleedkamers en hal kunnen vooralsnog gewoon worden gebruikt.

 

Prijsverhoging kantine

De inkoopsprijzen van alle producten de wij verkopen in de kantine gaan nog steeds omhoog. Daarom heeft het bestuur aan de barcommissie gevraagd om met een voorstel voor een prijsaanpassing te komen. Dat voorstel is door het bestuur overgenomen en zal vanaf 1 september worden ingevoerd.

 

Douches

De warmwater installatie voor de douches is aangepast. Hopelijk is te heet of te koud water nu beter te voorkomen. Door de aanpassing is nu ook de Legionella-spoelmogelijkheid verbeterd.

Als je klachten over de temperatuur van het water in de douches hebt deze direct doorgeven aan de beheerder van de hal John Bakker.

 

Nieuwe leden

De vrijdagavond groep heeft zichzelf opgeheven. Jammer want dit was een hechte groep waarvan een aantal leden al heel lang speelden. Mochten er leden zijn die op vrijdag iets nieuws willen starten laat dat even weten. De competitiespelers gebruiken die avond ook om vrij te spelen.

 

We gaan in oktober weer meedoen met Probeerbadminton.nu. Op donderdagavond kunnen nieuwe leden voor een beperkt bedrag 10 lessen krijgen. We zullen de deelnemers van vorig jaar ook weer vragen om mee te doen. Zij hebben door de Corona-maatregelen niet echt fijn kunnen trainen.

In dat kader willen we ook weer flyers gaan verspreiden. Leden die daarbij willen helpen kunnen zich aanmelden bij Laura Duin (secretaris@badmintonvennewater.nl).

Nieuwe technische comissie en competitiecommissie

Deze zomer is ook de technische commissie (Jasper Timmerman en Arko de Betué) begonnen met hun werk. De eerste resultaten daarvan zijn meer heldere afspraken over trainingen voor senioren en jeugd.

Zo hebben zij nu ook de eerste afspraken gemaakt over 5 trainingen voor de PCC. We werken nog aan invulling voor trainingen van de nieuwe leden en recreanten die wat bij willen leren. Leden die het leuk vinden om deze groepen te gaan trainen en bijvoorbeeld een trainersdiploma daarvoor willen halen kunnen zich bij het bestuur melden.

 

Ook is de competitiecommissie vernieuwd. Steven Koreman, Miriam Rommers, Mannon Duijn en Kelly de Roo zijn de nieuwe leden. Manon en Kelly worden nu ingewerkt door Martijn Bakker als nieuwe competitieleiders.

 

We wensen hen veel succes.

 

Leden van commissies en groepen zijn terug te vinden op de website.

 

Vomar verdubbelaar actie

Als je bij Vomar boodschappen doet kan je een Klant is Koning kaart aanvragen. Daarbij geef je de code van een vereniging op die vervolgens een percentage van het bedrag aan boodschappen ontvangt. Onze vereniging doet ook mee, de code is VEHE2021.

Nu is er een speciale, extra actie de zgn. verdubbelaar. Ook als je (nog) geen Klant is Koning

kaart hebt kan je daar aan meedoen.

 

Van zondag 28 augustus t/m zaterdag 1 oktober ontvang je een gratis clubmunt bij elke € 15,- aan boodschappen en bij geselecteerde acties. Met die clubmunt kan je stemmen op jouw favoriete club via vomar.nl/clubmunt. (VEHE2021). Tot uiterlijk 9 oktober kan je stemmen.

 

De deelnemende clubs maken kans op verdubbeling van het bedrag dat ze het afgelopen jaar hebben ontvangen. Hoe meer stemmen hoe groter de kans. Tevens maak je als klant kans op een cadeaubon van € 50,=. Dus: spaar de clubmunten en stem op onze vereniging !!

En …. mocht je nog geen Klant is Koning kaart hebben dan is dit een goed moment om die aan te vragen bij Vomar.

 

Sponsorkliks

Velen van ons bestellen wel eens iets bij een webwinkel. Nu is er een interessante mogelijkheid voor onze vereniging om extra inkomsten te genereren.

Als je iets wilt bestellen bij een webwinkel en je dat doet via Sponsorkliks dan ontvangen wij commissie over het aankoopbedrag. Het werkt als volgt:

  • Klik op de banner Sponsorkliks die op de site van onze vereniging staat (www.badmintonvennewater.nl) en ga aan de slag.
  • Of ga naar de site www.sponsorkliks.com. Op de site van Sponsorkliks zie je dan Vennewater Badminton Heiloo staan en ons logo.
  • Vervolgens kan je de naam van de webwinkel direct invullen of zoeken op categorie.
  • Je klikt de naam van de webwinkel aan, je komt op hun site en kan de aankoop doen.

Het is een kleine extra handeling, maar levert onze vereniging geld op !!

 

« Terug