Algemeen

Nieuwsbrief november 2021

Beste Vennewater,

Het logo hangt aan de gevel

Op de laatste ALV is besloten, op aandringen van Tijmen Valkering,  om het logo van VBH op de gevel aan te laten brengen. Dat is deze week gerealiseerd. Zie onderstaande foto. 

Opbrengst Rabo Clubsupport 2021

Ook dit jaar hebben leden, die een rekening hebben bij de Rabo-bank, gestemd voor de Clubsupport 2021 op de vereniging en de stichting.

De opbrengst van die actie is voor de VBH € 390,32 en de Stichting € 331,77. Hartelijk dank dat jullie dit weer hebben gedaan.

Trainersweekend 27 en 28 november

Ook aankomend weekend vind er in onze hal het tweede deel van de opleiding tot badminton-trainer plaats. Dat betekent dat er zaterdag geen trainingen voor de jeugd plaats vinden en zondagochtend de recreanten geen gebruik kunnen maken van de zaal. Vanuit Vennewater doen 6 personen mee aan deze opleiding. Verder komen vanuit heel Nederland nog 17 anderen om opgeleid te worden. De opleiding wordt gegeven door twee opleiders van Badminton Nederland.

Corona

Morgen is er weer een persconferentie als daar maatregelen worden afgekondigd die van invloed zijn op onze vereniging zullen we daar apart over informeren. Naar aanleiding van de laatste maatregelen hebben 3 mensen hun lidmaatschap opgezegd. Wel met de mededeling dat zodra de maatregelen zijn ingetrokken ze overwegen om weer lid te worden. Maar toch jammer dat ze op dit moment niet kunnen spelen.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur.

Peter van Balen

 

« Terug