Nieuws

Jeugd lekker actief richting einde seizoen

Al is de zomer in aantocht en hangen sommige badmintonners hun racket tijdelijk in de wilgen, een deel van onze jeugd weet van geen ophouden en profiteert van de toernooien die er nog zijn. Op 15 juni speelden ze in Wateringen het RJC JNICE van Velo. En op 22 juni het Limes toernooi in Alphen aan de Rijn.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Zoals altijd was het ook op deze toernooien een gezellige boel en trok onze jeugd samen op met de jeugd van Polisport. En natuurlijk werd er fel gestreden en veel ervaring opgedaan. Bij het toernooi van Velo ging onze jeugd met veel prijzen naar huis. Ilse werd met Mara tweede in de DDA. Casper en Tom wisten de HDA zelfs te winnen. En Casper werd tweede in de HEA. De finale van de GDA werd een onderonsje. Casper en Ilse wisten die te winnen van Tom en Mara. En tenslotte werd Ilse heel knap tweede in de categorie A+. 

Bij het sterk bezette toernooi van Limes was de afvaardiging wat minder groot. Heel leuk dat Kyra hier mee kwam doen. Die liet zien dat de jongste jeugd zich ook kranig weert. Met haar gelegenheidspartner werd zij knap eerste in de DD onder 11. En Hein en Tom tenslotte werden mooi tweede in de HD onder 19.

Heerlijk om de jeugd lekker sportief bezig te zien en vooral ook dat ze onderling ontzettend veel lol hebben. Want eerlijk is eerlijk, zonder plezier houdt niemand het vol. En dat willen we toch allemaal.

Meer foto's zijn te vinden in de fotoboeken van RJC Velo 2024 en Limes Jeugdtoernooi 2024.

« Terug

» Nieuws archief