Nieuws

Polisport Jeugdtoernooi 2024

Het toernooiseizoen is in volle gang. Dat betekent lekker spelen en genieten van het geluid waarmee het racket een shuttle raakt. De jeugd moet meestal ver weg om een toernooi te spelen, maar afgelopen weekend konden ze in de buurt blijven voor het jeugdtoernooi van Polisport in Schagen. Vennewater doet daar als een goede buur natuurlijk liefst met veel spelers mee.

Titanenstrijd tussen Casper en Tom

Alhoewel het toernooi meer deelnemers verdiende, was het zoals eigenlijk altijd weer supergezellig. En onze jeugd sleepte weer heel at prijzen in de wacht. In de C categorie won Jorim twee zilveren medailles. Eén voor de enkel en één voor de dubbel. In de gemengd dubbel B wisten José en Saiyan met hun respectievelijke partners zowel goud als zilver naar Heiloo mee terug te nemen. In de A categorie was het een titanenstrijd tussen Casper en Tom. Die strijd kreeg zijn hoogtepunt in de laatste partij van de dag waarin zij in hun enkelfinale tegen elkaar streden. Natuurlijk moest dat weer een spannende 3-setter worden, waarna Casper het goud omgehangen kreeg. Al eerder op de dag was de strijd in de dubbel in het voordeel van Casper en zijn partner beslist ten koste van Tom en Saiyan. En ook in het gemengddubbel stond Casper met Ilse op het hoogste treetje van het podium en stond Tom met Mara naast hen.

Polisport hield een mooie traditie van jeugdtoernooien in de omgeving in ere, waarbij gezelligheid en vriendschap op de baan voorop staan. Niet voor niets trekt onze jeugd veel met de jeugd van Polisport op bij allerlei evenementen en toernooien in de omgeving. Volgend jaar weer! In het fotoboek zijn de foto's te bewonderen.

« Terug

» Nieuws archief