Nieuws

Black Light Toernooi

 

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli zijn er verschillende blacklighttoernooien. 

Op zaterdagmiddag is er een toerrnooi voor de jeugd en op zaterdagavond voor leden van onze vereniging. Op zondag is er een open toernooi voor zowel onze leden als leden van andere clubs. Inschrijven kan t/m 13 juni. 

Tombola

Tijdens het Open Toernooi willen we proberen een tombola te organiseren. Iedereen kan dan voor een bedrag lootjes kopen en kans maken op leuke prijzen. Hiervoor kunnen we de hulp van de hele vereniging gebruiken. Heb je mooie (nieuwe) spullen die je beschikbaar zou willen voor de Tombola of heb of ken je een bedrijf dat zulke spullen beschikbaar zou willen stellen? Neem dan contact met ons op via vbhblacklight@gmail.com. Ook andere manieren van sponsoring of tips daarvoor zijn uiteraard van harte welkom. Wij hebben genoeg sponsormogelijkheden zoals ophangen van banners, vernoemen van een baan, vernoemen van een prijs, enz… En natuurlijk zullen we alle sponsoren tijdens het toernooi meerdere keren vernoemen en kunnen we ze bedanken via onze website.

Jeugd

We beginnen op zaterdagmiddag 6 juli met een blacklighttoernooi voor de jeugd t/m 18 jaar van 13-17u. Hiervoor nodigen we ook de jeugd van verschillende verenigingen in de omgeving uit. Dit toernooi geldt als jaarafsluiting van het badmintonseizoen. We gaan er dus van uit dat al onze jeugd wel mee wil doen. Deelnamekosten zijn 15 euro per persoon. Geef je op door uiterlijk 13 juni een e-mail te sturen naar: jcvennewater@gmail.com. We spelen alleen dubbels en mixen. Zoek geen partner(s). Wij maken een indeling rekening houdend met ieders niveau.

Senioren

Op zaterdagavond 6 juli vervolgen we met een blacklighttoernooi voor senioren vanaf 19 jaar. Alle Vennewater leden (zowel competitiespelers als recreanten) zijn hierbij welkom en ook deze activiteit geldt als jaarafsluiting van het badmintonseizoen. Doe dus mee! We spelen alleen dubbels en mixen. Zoek geen partner(s). Wij zullen zorgen voor een indeling rekening houdend met ieders niveau. Deelnamekosten zijn 15 euro per persoon. Geef je op door uiterlijk 13 juni een e-mail te sturen naar: roelofs.ferry @ gmail.com (zonder spaties).

Open toernooi

Op zondag 7 juli spelen we een open toernooi met dubbels en mixen. Hierbij zijn dus ook spelers van andere clubs van harte welkom. We spelen de hele dag en sluiten af met Indonesische catering. We hanteren voor dit toernooi 3 speelsterktes: A (4e divisie en hoger), B (5e en 6e divisie), C (7e divisie en lager). Iedereen, van beginners tot professionals, kan dus wel een passende speelsterkte vinden. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro voor 1 onderdeel en 20 euro voor 2 onderdelen. En als je ook mee wilt blijven eten zijn de bijkomende kosten 15 euro per persoon. Inschrijven gaat het makkelijkst via https://www.toernooi.nl/tournament/66C75C17-F99E-4019-B118-D3604F564AFC. Mocht dat niet lukken, dan graag een duidelijke e-mail met benodigde informatie naar vbhblacklight@gmail.com.

« Terug

» Nieuws archief