Nieuws

Wereld toernooien badminton

In de toptoernooien badminton spelen de echte toppers mee. Op de website van de Wereld Badminton Federatie kun je daar alle informatie over vinden. Je vindt er een kalender met alle toernooien, een ranking van de toppers en nog veel meer. Per toernooi kun je zien wanneer dat is, waar het is, wie er aan meedoen. Als het toernooi aan de gang is kun je bepaalde wedstrijden met een live stream zien. 

De eerstvolgende toernooien zijn China Masters en Swiss Open, beiden van 19 - 24 maart. Van 26 - 31 maart is er de Madrid Spain Masters. Veel van de beste spelers ter wereld nemen deel aan deze toernooien. 

Nederland scoort het beste bij de mix dubbel. Selena Pieck en Robin Tabeling staan op nr. 13 van de werelds beste. Een zeer goede prestatie als je naar de enorme concurrentie kijkt. Ook zij doen uiteraard mee aan de wereld toernooien waar je de punten kunt verzamelen om zo mogelijk nog hoger op de ranking te komen. Wellicht leuk om eens een keer de website van de WBF te bezoeken een een of meer wedstrijden te bekijken! 

« Terug

» Nieuws archief