Nieuws

Seizoensafsluiting Jeugd 2022-2023

Zondag 4 juni trok de jeugd met behulp van de jeugdcommissie, ouders en trainers naar Heerhugowaard voor de Seizoensafsluiting. Het mooie weer kwam daarbij goed van pas.

Bij de Bolle Buik aangekomen dook de jeugd, van jong tot oud, eerst even de speeltuin in. Maar al snel brak de competitiestrijd bij het midgetgolfen los, al waren er geen prijzen te verdienen. Er werd fanatiek gestreden en sommige lieten al echt goede balbeheersing en techniek zien. Menig hole-in-one mocht genoteerd worden. Toen iedereen de 18 holes gelopen had, was er nog even tijd om wat te drinken en uit te razen in de speeltuin.

Voor de echte afsluiting gingen we weer terug naar onze eigen hal en kantine. Terwijl jeugdcommissie, trainers en ouders zorgden dat er wat te eten op tafel kwam, gingen sommige kinderen gewoon lekker even badmintonnen, even tafeltennissen, weerwolven, lezen, of gewoon iets anders leuks doen. Rond zes uur waren de frietjes en snackjes klaar en was het heel even stil in de kantine. Na het eten ging de jeugd gewoon verder waar ze gebleven waren, totdat ze werden opgehaald. Een geslaagde middag met enkel blije gezichten. Meer foto's in het fotoboek

« Terug

» Nieuws archief