Nieuws

Probeerbadminton.nu een succes!

Op donderdag 16 maart was de laatste training van de groep die in september begonnen is met probeerbadminton.nu. De trainers: Rob, Rob, Jos en Peter, werden bij aanvang door de deelnemers verrast met een fijn pakket met lekkere biertjes en smakelijke knabbels. Jammer genoeg hebben we geen foto van de vergulde gezichten van zowel deelnemers als trainers!

De groep is sinds het begin echt beter geworden, raken nu shuttles die ze eerst misten en zijn zelfs nu al aan het kijken waar ze heen moeten slaan. 4 deelnemers zijn inmiddels lid geworden en die spelen ook op al op andere momenten dan de vaste donderdagavond die we hiervoor hebben uitgekozen. We merkten wel dat sommige leden die op donderdag spelen het lastig vinden dat de trainingsgroep een deel van de banen bezet houdt tot half negen. Maar als we de vereniging levend willen houden zullen we toch deze activiteiten moeten blijven volhouden. We zijn blijkbaar niet meer gewend dat we moeten wachten, iets wat nog niet zo heel lang geleden gewoon was op speelavonden. Wat ons betreft is dit weer voor herhaling vatbaar!

ProbeerBadminton.nu is een initiatief van Badminton Nederland om het ledenaantal van badmintonverenigingen te verhogen. Vennewater Badminton deed dit seizoen voor de tweede keer mee. Viel vorig jaar de cyclus voor een deel in het water door corona maatregelen, deze keer konden we lekker doorgaan. Na de eerste 10 trainingen bleek voor een aantal deelnemers de stap om lid te worden nog te groot. We hebben toen besloten om nog een blok van 10 trainingen te organiseren met het aanbod om tegen korting lid te worden. De groep is verder aangevuld met recreanten die het leuk vinden om te trainen. 

« Terug

» Nieuws archief