Nieuws

Ouder-Kind Toernooi

Op zondag 5 maart speelden we het Ouder - Kind toernooi. Zoals elk jaar was het een gezellig toernooi waarbij plezier hebben met ouders en kinderen voorop staat. Maar natuurlijk werd er op de baan ook gestreden. Shuttles vlogen van links naar rechts, en ook weer terug (meestal of soms...). Punten werden geteld (of soms overgespeeld), en onderlinge familievetes werden op de baan geslecht, of soms juist gestart. 

 

Na een paar uur heerlijk spelen rolden de winnaars uit de bus. In poule A waren dat Ayla met vader Arko. In poule B vervolgens Rik met vader Wim en in poule C Jonathan met vader René. Een troostprijs was er voor Zara die met moeder Tinka de minste punten wist te behalen. De aanmoedigingsprijs ging naar June, die met vader Roel voor het eerst meedeed en zichtbaar genoot van het spel.

Maar natuurlijk is de belangrijkste prijs een plekje op de mooie wisselbeker. Die plek is gereserveerd voor het koppel dat gemiddeld het dichtst bij het gemiddelde van alle wedstrijden komt. En dat waren deze keer Stefan met vader Ronald en wat hulp van moeder Wendeline. Bekijk vooral ook de foto's.

« Terug

» Nieuws archief