Nieuws

Jeugdteam1 is kampioen geworden

Op zondag 12 februari zijn de meiden en jongens van het eerste jeugdteam kampioen geworden in hun competitieklasse! Dat deden ze thuis met een klinkende overwinning. Een mooie afsluiting van het competitieseizoen. Proficiat daarmee! Ook de andere teams, J2, J3 en J4 hebben hebben een goed seizoen kunnen spelen en zich prima kunnen handhaven.

Jeugdteam 1 dat kampioen is geworden heeft het hele seizoen goed gespeeld. Het team moest echter al na 3 wedstrijden één van de vaste heren missen. Tom raakte zodanig geblesseerd aan zijn hand en arm dat hij het hele seizoen niet meer kon spelen. Gelukkig had het team in Casper, die vanuit het tweede team doorschoof, een prima vervanger. Tijdens de laatste wedstrijd moesten in ieder geval 3 van de 8 partijen gewonnen worden om zeker te zijn van het kampioenschap. Dat lukte zonder een enkel probleem! Het kampioenschap was dus al snel een feit en dat werd gevierd met een leuk cadeaupakket. 

Ook het tweede jeugdteam speelde op 12 februari zijn laatste wedstrijd. Jorim heeft hier als vaste vervanger van Casper, die alsmaar inviel bij het eerste team, prima prestaties geleverd. Meestal tegen jongens die minstens twee keer zo groot waren! Er waren voor het team vele mooie partijen met afwisselend winst en verlies dat al met al een mooi seizoen opleverde.

Het derde jeugdteam bestond, omdat Jorim telkens in het tweede moest invallen, uit enkel de dames Dinne, Door en José. Deze meiden moesten dikwijls tegen jongens spelen. Maar dat maakte hen niets uit. Ze gingen er voor. Ook zij hadden een mooie en leerzame competitie en spelen op 19 februari nog een afsluitende uit-wedstrijd tegen de koploper. 

Voor het vierde jeugdteam was het het eerste seizoen dat ze competitie speelden. Plezier maken en leren stond dan ook net als bij de andere teams voorop. Er werd zowel gewonnen als verloren, maar met nog een afsluitende wedstrijd voor de boeg was het overall gezien ook voor hen een prima seizoen

« Terug

» Nieuws archief