Nieuws

Uitwisseling Duinwijck

Om het nieuwe seizoen voor de jeugd goed in te leiden, zijn we zaterdag 28 augustus naar Haarlem afgereisd voor een uitwisseling met de jeugd daar als onderdeel van hun jeugdkamp. Veel blije gezichten van kinderen die het super vonden om zich weer eens te meten met de jeugd van een andere club en om weer eens samen lol te maken.

Na een stevige warming-up met een circuitje met veel losse onderdelen, konden de wedstrijden beginnen. Eerst een paar partijen dubbel, vervolgens wat singles en tenslotte werd iedereen die dat wilde nog ingedeeld om lekkere potjes te spelen. Het was leuk om te zien, dat de jeugd van beide clubs elkaar al goed kent en het ook top vindt om met elkaar te spelen. Dat laat weer eens zien dat badminton een kleine en gezellige wereld is. De middag werd afgesloten met een gezamenlijk frietje en een ijsje toe.

Dank aan de organisatie bij Duinwijck die alles prima voor elkaar had en dank aan alle Vennewater jeugd en ouders die mee afgereisd zijn. Meer foto's zijn te vinden in het fotoboek van de uitwisseling.

« Terug

» Nieuws archief