Nieuws

A Cosmic Encounter

Op zaterdag 8 juni was het zover. Het eerste Blacklight Toernooi is een zeer geslaagd feit.

’s Ochtends werd er met een kleine actieve groep, bestaande uit het samengaan van de blacklight toernooi commissie en de jeugdcommissie, opgebouwd. En meteen al zag het er bijzonder uit. Van de verhuurder van de blacklights kregen we complimenten over de door Rob goed verduisterde zaal. Het zou helemaal goed komen volgens hen. En dat kwam het!

’s Middags speelde de jeugd. In fantastische uitdossingen werden leuke partijen gespeeld en van jong tot oud hadden alle kinderen er zichtbaar lol in. Ook de film naderhand viel goed in de smaak. Uiteindelijk won Ayla de prijs voor best versierde speler, Jorim de aanmoedingsprijs en gingen broer en zus Esmée en Quiten er met de prijzen voor het spelen vandoor. Met een lekker frietje werd de middag afgesloten en maakten we ons op voor het toernooi voor de volwassenen. 

Met het geleende shirt van Peter werd Ferry hernoemd tot de ‘living lightbulb’. Als zodanig sprak hij iedereen toe en opende het toernooi dat bestond uit partijen in steeds wisselende samenstellingen. Over het algemeen was dat zeer geslaagd ook aan de uitslagen te zien. De door Brenda handgemaakte oplichtende medailles vielen goed in de smaak bij de winnaars. Uiteindelijk gingen Dion en Linda er met de hoofdprijzen bij de volwassenen vandoor.Brenda, Cynthia, Linda, Rob en Ferry. Hartstikke bedankt voor de leuke middag en avond.

Deelnemers 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagenieten kan nog met nog meer foto’s op de site; voor de jeugd hier en de senioren hebben hun eigen plek gekregen

« Terug

» Nieuws archief