Nieuws

Team 1 is KAMPIOEN en promoveert naar de eerste divisie

Met 1 punt voorsprong is Team 1 zaterdag kampioen geworden van afdeling 1 van de 2e divisie. Zaterdagmiddag werd in Amersfoort met 7-1 gewonnen. Daarna begon het wachten op het resultaat van Van Zijderveld 3 tegen Duinwijck.

Het team van Van Zijdeveld begon met 1 punt achterstand op Vennewater aan de wedstrijd. Dat ene puntje voorsprong dat Vennewater al weken had. Duinwijck, het team waarvan Betty, Ellen, Miriam, Arko, Dion en Jasper de voorlaatste wedstrijd met 8-0 hadden gewonnen. En Van Zijderveld waar zij 2 keer gelijk tegen hadden gespeeld. Een sterk team en dus zeker niet kansloos in die partij, al waren er berichten dat Duinwijck in hun sterkste samenstelling waren afgereisd en zeker niet van plan waren om zich bij dit gegeven neer te leggen. Al snel kwam echter het verlossende bericht uit Amstelveen; Duinwijck had de herendubbel gewonnen dus was het kampioenschap voor Vennewater Badminton Heiloo. Uiteindelijk werd het  7-1 voor Van Zijderveld.

De bloemen en bubbels zijn dus meer dan verdiend toen het team met Marcel zich in de hal meldden en de felicitaties in ontvangst konden nemen. Het werd nog erg gezellig en de plannen voor het komende seizoen schoten natuurlijk alle kanten op. Duidelijk is wel dat er goede wedstrijden gespeeld zullen gaan worden en ook meer. Want de afdelingen in de eerste divisie hebben 10 teams in tegenstelling tot de 8 teams in de andere divisies. Verder heb je "echte" scheidsrechters nodig, "echte" lijnrechters enzovoort. 

Het is heel lang geleden dat een team van Vennewater Badminton op dit niveau competitie heeft gespeeld. We zijn super trots om dat weer te kunnen gaan zien in onze eigen hal.

 

« Terug

» Nieuws archief