Nieuws

Geslaagd Vennewater Open Jeugd

Op 28 en 29 December vond na een paar Coronajaren weer ons traditionele Open Jeugd toernooi plaats. Een toernooi waar gezelligheid en lekker spelen voorop staat.

Op de eerste dag werd er door de jongste jeugd flink gestreden en vooral veel gespeeld. De vele tevreden en lachende gezichtjes waren een lust voor het oog om te zien. Manon, Jesse en Sander hadden de organisatie strak in handen en het toernooi was mooi op tijd klaar. En boven aan de bar, waar verschillende leden een vrijwillige bardienst draaiden, was het gezellig druk.

Op de tweede jeugd ging de oudere jeugd aan de gang. Ook daar werd lekker gespeeld en goed gestreden. Met iets meer deelnemers dan de dag ervoor, liep het toernooi tijdens de finales een klein beetje uit omdat een paar kinderen 3 finales mochten spelen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het was weer gezellig bij de bar en na de prijstuitreiking kon de organisatie terugkijken op een geslaagd toernooi.

Dank aan alle vrijwilligers, sponsoren en deelnemers die dit toernooi hebben mogelijk gemaakt. Een kleine impressie en foto's van de winnaar zijn in het fotoboek te vinden.

« Terug

» Nieuws archief