Nieuws

Van de voorzitter

Vorige week heeft het bestuur de besluiten van de ALV besproken. Op het beleidsplan zijn zeer positieve reacties binnengekomen en suggesties voor verbetering. Die sugggesties zijn eigenlijk allemaal overgenomen wat zorgt voor een duidelijker en beter leesbaar stuk. De aanpassingen zijn niet zodanig dat extra vergadering nodig is. Het beleidsplan is daarmee aangenomen en zal op de volgende ALV in 2019 worden geëvalueerd.

Het bestuur is druk bezig om de consequenties van de nieuwe regels over privacy in kaart te brengen en waar nodig ervoor te zorgen dat wij er ons aan gaan houden. Op de volgende bestuursvergadering (29 mei) hopen wij de afspraken daarover te kunnen bespreken en een besluit erover te nemen. We zullen jullie daarna zo snel mogelijk informeren.

De competitiecommissie is samen met de jeugdcommissie aan de slag om ervoor te zorgen dat we de komende 3 jaar weer een nieuw wedstrijdshirt hebben.

Een aantal competitiespelers gaan samen met Fred de slag om de facelift van de bar/kantine af te maken. Na zijn vakantie prikt Fred een datum zodat er geschilderd en geschroeft kan worden. Natuurlijk zijn ook andere handige leden van harte welkom om mee te helpen. Aanmelden bij Fred Askamp of Jasper Timmermans.

Na de zomervakantie gaan we ook weer aan de slag met bedrijfshulpverlening en EHBO. Tegen die tijd kom ik wel met de vraag wie hiervoor belangstelling heeft.

Fijne koningsdag vrijdag.

Met sportieve groet,

Peter van Balen

 

« Terug

» Nieuws archief