Nieuws

Van de voorzitter

In de vorige nieuwsbrief heb ik aangegeven dat een fusie met de badmintonclub HHW’69 voorlopig in ieder geval van de baan is. Het nieuwe bestuur heeft ons benaderd om te vragen hen te helpen met de doorstart. HHW’69 wil door als vereniging voor recreanten, jeugd, 65+ en aangepast badminton. Vennewater heeft aangeboden om de senioren competitieteams over te nemen en in te passen in onze structuur. Deze teams en spelers zijn een welkome aanvulling en bieden voor de spelers van beide verenigingen volop mogelijkheden om te spelen. De besturen hebben hiervoor een samenwerkingsovereenkomst opgesteld die afgelopen week is goedgekeurd door Badminton Nederland.


Deze ontwikkelingen zorgden ervoor dat het beleidsplan dat het bestuur had voorbereid even moest wachten op publicatie. Versie 1.0 is nu echter af en u kunt het vinden op de website bij de stukken voor de ALV. Daar treft u ook de door Badminton Nederland goedgekeurde samenwerkingsovereenkomst aan. Deze samenwerkingsovereenkomst zal in de komende dagen worden ondertekend. De teams zijn inmiddels aangemeld voor de competitie van 2018-2019.

Verder zullen HHW’69 meer intensief gaan samenwerken op het gebied van jeugdontwikkeling en mogelijk ook aangepast badminton.

Het voordeel voor VBH als verenging is dat de competitiegroep belangrijk wordt uitgebreid, meer teams thuiswedstrijden spelen waardoor op de trainingsavonden en competitieweekenden meer mensen van de hal en kantine gebruik maken. VBH wordt nu voor meer competitiespelers aantrekkelijk om te komen trainen en spelen.


 

« Terug

» Nieuws archief