Nieuws

Kampioenen jeugdcompetitie

Zondag 28 januari jl. werd de laatste wedstrijd in de competitie Noord-Holland 2017-2018 gespeeld. Hierbij zijn twee jeugdteams, J1 en J3 eerste van hun klasse geworden en tevens Noord-Hollands KAMPIOEN BADMINTON. Dit is gevierd met een overheelijke slagroomtaart die samen met de tegenstanders werd opgegegeten. Tevens hebben de kinderen een beker gekregen en een oorkonde als herdenking aan hun prestatie

Team J1 is eerste geworden in de klasse onder 17 jaar. In dit team zitten, Iggy von Berswordt-Wallrabe, Ian Eckenbach,
Thom Kuijper, Julius van der Werf, Maaike Bakker en June Ooijevaar. Door goed te spelen wisten zij van alle tegenstanders te winnen zonder ook een keer te verliezen en drie keer gelijk gespeeld.

Team J3 is eerste geworden in de klasse onder 11 jaar, in dit team zitten Quinten Burgmeijer, Tom Nieuwstad en Fieke Kraakman.
Ook dit team wist door goed te spelen van alle tegenstanders te winnen zonder een keer te verliezen.

Team J2 is tweede geworden in de klasse onder 15 jaar, in dit team hebben gespeeld Jarno Hulsebos, Sandro Wortel, Jeffrey Korver, Jilke Bakker,
Esmee Burgmeijer en Eline Komin. In de laatste uitwedstrijd wisten zij op mooie wijze nog een gelijkspel te spelen tegen de nummer 1.

Alle drie de teams speelden voor het eerst in hun klasse en dan zo te eindigen is een knappe prestatie.

 

We feliciteren alle teams met hun geweldige prestaties.

 

John Bakker

« Terug

» Nieuws archief