Nieuws

Vrijwilligers gezocht: G-Badminton Kersttoernooi 2017

Voor de eerste keer wordt, op zaterdagmiddag 23 december a.s., een heus en onvergetelijk Kersttoernooi georganiseerd voor onze G-badmintonners

Onze G-sporters gaan spelletjes doen, samen met een buddy (vriend/vriendin/opa/oma/moeder/vader/etc.). Veel van onze G-sporters nemen een eigen buddy mee, maar misschien lukt dat niet voor iedereen. En daarom zoeken wij binnen onze vereniging extra mensen, vrijwilligers, die bereid zijn deze middag te komen helpen.

Je kunt ingezet worden om een G-sporter te begeleiden, te helpen, met de spelletjes. Maar ook zoeken we hulp voor achter de bar. En er moet na afloop natuurlijk opgeruimd worden.

Hoe ziet de middag eruit?
We hebben vrijwilligers nodig van ca. 13.00 uur tot ongeveer 16.30 uur. Aan het begin van de middag krijgen de vrijwilligers uitleg over de bedoeling van de middag en wat je taken zijn. 

Onze G-sporters druppelen vervolgens vanaf 13.30 binnen en om 14.00 uur start het Kersttoernooi. Dit duurt tot ongeveer 15.00 uur; daarna kunnen ze nog lekker een oliebol eten en wat drinken in de kantine 

Wil je ons helpen om er voor onze G-badmintonners een superleuke en -sportieve middag van te maken?

Meld je dan aan bij Sanne van Balen, email sannevanbalen@outlook.com

 

« Terug

» Nieuws archief