Nieuws

NIEUWE VLOER

Inmiddels is de nieuwe vloer succesvol afgerond en al officieel in gebruik genomen. Iedereen is vol lof en er erg blij mee. Het ziet er dan ook weer piekfijn uit!

Een van de opvallendste veranderingen is het feit, dat de zaal een stuk lichter is. Dit komt door de lichtere kleur van de vloer, die meer licht reflecteert dan de oude groene vloer. Er zijn zelfs spelers, die het als te licht ervaren. Een simpele oplossing hiervoor is het zaallicht iets te dimmen, Dit kan door op het schakelbord niet 3, maar 2 (de meest linkse) schakelaars om te zetten. Wij adviseren iedereen dit eens uit te proberen. 

De Stichting hoopt nu, dat iedereen wil meewerken om de vloer en zaal zo veel mogelijk in de huidige staat te houden. Dit betekent konkreet:

 

1  GEEN BUITENSCHOENEN IN DE ZAAL

2 LET OP, DAT NIEMAND SCHOENEN DRAAGT, DIE STREPEN ACHTERLATEN

3 NA HET SPELEN SVP DE BEZEM ER DOORHEEN

4 NA HET VEGEN SVP DE BEZEMS UITZUIGEN

 

We hopen als Stichting, dat het niet nodig zal zijn voor vegen enz. schema's te gaan opstellen, maar dat iedereen wedstrijdspelers, recreanten, jeugdspelers enz. spontaan en uit zich zelf de bezem ter hand zullen nemen na het spelen. Als we hier een vaste routine van maken, blijft met geringe inspanning alles netjes.

We rekenen op jullie.

« Terug

» Nieuws archief