Nieuws

Patrick blijft succesvol in toernooien

De afgelopen weken waren voor Patrick Beilschmidt weer zeer succesvol.

Op 10 mei tijdens het BC Veenendaal J-Toernooi haalde Patrick in de U15 enkel de 2de plaats. Hij verloordaarin van zijn dubbelpartner Pepijn Danen van BAN uit Amersfoort. Samen behaalde Patrick en Pepijn de 1ste plaats bij de U15 dubbel.

Op zaterdag 31 mei behaalde Patrick op het Conquesto Jeugdtoernooi een knappe kwartfinale plaats in de U17 enkel. Daar verloor hij van Dennis Eversdijk van BC Orbiton die uiteindelijk de finale haalde.

Samen met Pepijn Danen behaalde Patrick in de jongensdubbel U15 de 2de plaats achter Remco Boeije en Robert van Delft van Conquesto uit Zoetermeer.

En de zondag daarop, op het 17e Gaasperdam toernooi, werd Patrick eerste door bij de jongens enkel eerste groep zijn dubbelpartner Arjen Schrijer van BC Almere te verslaan. Samen met Arjen werden ze eerste bij de jongensdubbel eerste groep en zelfs samen met vader Mark eerste met het ouder - kind toernooi.

Met nog 1 toernooi voor de boeg mogen we alvast terugkijken op een zeer geslaagde eerste seizoen voor Patrick bij BC t' Vennewater. Door Patrick begint t' Vennewater al redelijk bekend te worden bij andere badmintonclubs in het land.

Misschien een aansporing voor andere kinderen van 't Vennewater om ook mee te doen aan verschillende toernooien?

« Terug

» Nieuws archief