Nieuws

Vervanging vloer

BELANGRIJKE MEDEDELING VOOR ALLE LEDEN.

Deze zomer gaan we een projekt uitvoeren, wat al geruime tijd is voorbereid, nl. het vervangen van de sportvloer. Zoals jullie zullen begrijpen, is dit geen kleinigheid!

De zaal zal dan ook meerdere weken niet beschikbaar zijn.

Het is vooral in de voorbereiding passen en meten geweest om een leverancier te vinden, die binnen ons budget bereid was een vloer aan te brengen, die aan onze eisen voldoet. Binnen de speciaal opgerichte vloercommissie is veel werk verzet en zijn overal vloeren getest om tot een goede keuze te komen.

Uiteindelijk zijn we in onze opzet geslaagd, als we tenminste bereid zijn zelf zo veel mogelijk de handen uit de mouwen te steken. Door deze besparing lukt het precies om een nieuwe vloer te krijgen, die aan de eisen van onze competitiespelers voldoet en te betalen is uit onze reservering groot onderhoud.

Konkreet betekent dit, dat we zelf de oude vloer gaan slopen en verwijderen. Om dit te kunnen doen hebben we een groep van minstens 10 man nodig, die bereid is 1 à 2 dagen mee te helpen met lostrekken van de toplaag en afvoeren naar een afvalcontainer.

Het is nog niet definitief bekend wanneer dit gaat plaatsvinden, waarschijnlijk de 1e of 2e week van juli a.s.

We doen nu vast een oproep om je hiervoor ter beschikking te stellen, alles is welkom een dag, een dagdeel, 2 dagen enz. want vele handen maken licht werk. Vooral uit de competitiegroep verwachten wij veel animo, want volgend seizoen kunnen jullie weer aan de slag in een perfecte accomodatie!

Aanmelden kan vast bij:

Jos Hanck 0620431435          j.hanck@planet.nl

Ben Denekamp 0641338733  ben.denekamp@live.nl

« Terug

» Nieuws archief