Nieuws

Vennewater Open 2014, voor onze club!

Het vennewater Open gaat dit jaar op 17 en 18 mei voor de 8ste keer plaatsvinden in onze mooie hal. Het toernooi is in die 8 jaar uitgegroeid tot een toernooi waar wij veel spelers uit onze regio tot op hoog niveau mogen verwelkomen. Zijn vinden de gezelligheid, leuke hal, sportieve uitdaging en de goede zorgen blijkbaar reden om hier ieder jaar weer te komen (naast uiteraard de mega hotdog, maar dat is logisch ).

 

Ook dit jaar gaan we naast het toernooi weer ons uiterste best doen om het voor alle aanwezigen de moeite waard te maken om volgende edities weer te komen. Dit kunnen wij niet helemaal alleen, er is een gedeelte waar wij altijd wat hulp bij nodig hebben.

Tombola

Ieder jaar zorgen wij voor veel leuke prijsjes die via de tombola hun weg naar winnaars weten te vinden. Maar ook ieder jaar kost het ons veel moeite deze tafel weer goed gevuld te krijgen met leuke cadeaus. Als er mensen zijn die hiertoe ingangen hebben of iets kunnen/willen bijdragen is dat heel erg welkom.

Toeschouwers

Een prachtig toernooi met wedstrijden tot op de hoogste niveaus verdient een goed en gezellig gevulde hal. Zeker voor onze leden willen we benadrukken dat het best wel een beetje bijzonder is dat deze mensen naar onze ( kleine maar zo gezellige ) club komen om hun krachten te meten. Wij hopen dan ook dat iedereen weet dat dit toernooi er ook echt voor iedereen is. Dus kom gezellig van dit toernooi genieten!

Barpersoneel

Het grote aantal deelnemers, aanhang en toeschouwers zorgt voor een hele gezellig bar, met een zeer belangrijke opbrengst voor onze club.

Echter vorig jaar bleek ook dat met name op de drukke uren wij een beetje te kort barpersoneel hadden. Dus hierbij roepen wij een ieder op die een paar uurtjes zou kunnen doneren aan ons toernooi op deze data om zich bij ons te melden. Wij zijn jullie daar bij voorbaat dankbaar voor!

Sponsoring

Een toernooi als dit verdient eigenlijk ook een hoofdsponsor. In de regio wordt er veel aandacht aan besteed ( NHD, Uitkijkpost, regionale nieuwwebsites, social media etc ). Wij hopen op een sponsor die zijn of haar naam zou willen verbinden aan dit prachtige toernooi van onze club. Hiermee is de club maar ook uw bedrijf zeker geholpen, wij kunnen in overleg veel voor elkaar betekenen! ( uiteraard zijn kleinere vormen van sponsoring ook meer dan welkom! )

 

Wij hopen hiermee voor iedereen weer een fantastisch weekeinde neer te zetten. Niet alleen voor de deelnemers, maar zeker ook voor alle liefhebbers! Wees welkom en hopelijk allemaal tot 17 en 18 Mei!

Kunt u ons bij een van bovenstaande verzoeken helpen? Stuur dan aub reactie naar: arko@debetue.nl of spreek ons aan!

 

Dank, Toernooicommissie 2014

Arko de Betue, Martijn Bakker en Steven Koreman.

« Terug

» Nieuws archief