Nieuws

Leonie en Thomas Kaandorp winnaars Ouder-Kindtoernooi 2014

 

Zondagmiddag 16 februari  is de 11e editie van het gezellige Ouder-Kindtoernooi bij ’t Vennewater Badminton gespeeld met een record aantal deelnemers. Dit populaire badmintontoernooi kenmerkt zich door sportiviteit , enthousiasme en gezelligheid.

Door maar liefst 42 teams (84 spelers!), verdeeld over 7 poules werd de gehele middag fanatiek gestreden om de wisselbeker.

De teams, waarbij tenminste één speler lid moet zijn van de badmintonvereniging, bestaan uit grootouder met kleinkind, ouder met kind, grote zus met kleine broer,  tante met neefje, etc.. Editie 2014 is de jongste speler 6 jaar en de oudste speler 76 jaar. Foto's van het OKT2014 staan hier.

Bij de indeling van de teams is uiteraard zoveel mogelijk rekening gehouden met leeftijd, ervaring en speelniveau. Dit zorgt ervoor dat elk team, binnen de poule, naar eigen kunnen werd uitgedaagd tot spannende en uitdagende partijtjes badminton.

Bij dit Vennewater Ouder-Kindtoernooi is het winnende team, het meest gemiddeld spelende team. Elke poulewinnaar wordt beloond met een gouden medaille. De felbegeerde wisselbeker gaat altijd naar het team dat overall het meest gemiddeld heeft gespeeld. In 2014 gaan de eer én die glimmende wisselbeker naar Thomas (12 jaar) en zijn grote zus Leonie Kaandorp (22 jaar).

« Terug

» Nieuws archief