Nieuws

Vennewater Open 2016, 14 en 15 mei

Vennewater Open 2016: een mooi toernooi met mooie partijen badminton. Dat levert mooie winnaars en mooie publiciteit in het NHD.

Bedankt Arko, Steven en Martijn B. en alle vrijwilligers voor al jullie inzet en enthousiasme. Het wordt door iedereen (deelnemers, vereniging, supporters) enorm gewaardeerd. 

Hieronder een persoonlijke noot van Arko, één van de organisatoren van dit geweldig leuke toernooi!

"Ons toernooi zit er weer op en wat een mooie 10de editie al zeg ik het zelf! Het blijft toch een eer als er weer 100 mensen van heinde en verre naar ons halletje in Heiloo komen om samen te badmintonnen, eten, drinken, lachen etc. Heel gaaf dat al deze verschillende mensen ook altijd weer zo sportief en goed met elkaar om gaan, op en naast de baan. Badminton is toch echt de gaafste sport die er is!
Het toernooi zit erop maar we zullen de komende dagen nog wel foto's gaan plaatsen die zijn genomen. Verder wil ik alle hulp die wij hebben gehad bedanken, want zonden hen lukt het gewoonweg niet.
We hadden een mooie volle tombola tafel met te gekke prijzen, een heerlijke maaltijd op zaterdagavond, fantastische wedstrijden en... voor ik het vergeet.. Mega-hotdogs... 120 stuks.. En je raadt het waarschijnlijk al wel: op zondag om 18:00 werden de laatste 3 mega-hotdogs opgegeten, ook dit kwam perfect uit!
Nu hoor ik je denken, hoeveel spelers hebben jullie dan? Nou, 102 dit jaar.. En 120 Mega-hotdogs?! Yeps.. zo doen we dat bij Vennewater Badminton Heiloo.
Beste deelnemers, jullie onwijs bedankt, op naar de volgende 10 jaar!!"

« Terug

» Nieuws archief