Nieuws

Oliebollentoernooi en Nieuwjaarstoespraak 2016

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie werd afgelopen zondagmiddag voor de jeugd het Oliebollentoernooi gehouden, een gezellig toernooi waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Maar áls je wint, ga je ook met een prachtige grote wisselbeker naar huis. Bij de meisjes is de glimmende beker dit keer gewonnen door Lisanne Groeneberg. Bij de jongens neemt Feie Bakker de bokaal voor een jaar mee naar huis. 

Aansluitend was de nieuwjaarsreceptie. Het was een gezellig samenzijn onder het genot van bubbels, vers gebakken oliebollen, home made appelcake en smakelijke indonesische pasteitjes.

In de nieuwjaarstoespraak bedankt Coos alle vrijwilligers voor hun bijdragen gedurende het afgelopen seizoen. Dankzij deze vrijwilligers worden toernooien georganiseerd zoals het zojuist gespeelde Oliebollentoernooi op deze dag van de nieuwjaarsreceptie. Afgelopen week is het Vennewater Open Jeugdtoernooi gespeeld met ruim 100 inschrijvingen, binnenkort volgt het Ouder-Kind toernooi, het 35+ toernooi, en de clubkampioenschappen voor jeugd en senioren, en ook andere activtiteiten zoals filmavonden voor de jeugd. Niet al het werk dat wordt gedaan is zichtbaar. Ook achter de schermen wordt het nodige georganiseerd en geregeld om de club draaiend te houden. Dank daarvoor aan allen die hebben bijgedragen.

Het bestuur is aangevuld met John Bakker als jeugdcoördinator en Ellen Ranzijn als vervanger van Martijn van den Haak als vertegenwoordiger vanuit de competitie.

In 2015 is het nieuwe logo in gebruik genomen. Het logo is (belangeloos) ontworpen in samenwerking met grafisch ontwerper Allard van Basten Batenburg, waarvoor heel veel dank. Met het moderne, frisse logo is de visuele uitstraling van de club weer bij de tijd.

Ook zijn er dit jaar weer nieuwe clubshirts voor de komende drie jaar in gebruik genomen. Dit is mogelijk dankzij de sponsoren – de club van honderd, als grootste sponsor, BJ Autoservice, Road Adviseurs en BeeSports.

Vennewater Badminton Heiloo is een toonaangevende Badmintonclub in de regio. Dat wordt opgemerkt door Badminton Nederland.  Wij zijn door Badminton Nederland gevraagd om een voortrekkende rol te spelen in het opzetten van samenwerking met omliggende Badmintonverenigingen. Als zogeheten Flagship vereniging organiseren we bijeenkomsten met andere clubs om elkaars uitdagingen te delen en van elkaar te leren.

In 2015 is een start gemaakt met het ‘oppimpen’ van de bar en kantine. Er is een scheidingswand geplaatst en het meubilair is grotendeels vervangen. Coos introduceert een sponsoractie voor de barkrukken (‘krukfundingsactie’): je kunt voor een éénmalig bedrag van €50,- een kruk sponsoren waarna je naam voor eeuwig op de kruk wordt aangebracht. De opbrengst wordt gebruikt voor de renovatie van de bar en kantine. (Tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn de eerste 10 krukken al gesponsord!) 

Tot slot noemt Coos het belang van goede communicatie in de club. Het bestuur hecht aan duidelijke en open communicatie en zoekt daar de verbeteringen in op. Het gaat om communicatie van en met leden en tussen leden onderling en naar de buitenwereld, via website, mail, flyers als ook mondeling. Coos nodigt iedereen uit om zaken die niet goed gaan, of beter kunnen bespreekbaar te maken, zodat gezamenlijk gezocht kan worden naar verbeteringen. Op deze manier wordt je onderdeel van de oplossing in plaats van onderdeel van een probleem.

« Terug

» Nieuws archief